2777
2789

من اینجوریم که یکی نگام کنه خیلی اذیت میشم‌ و اگه خودمو سرگرم چیزی نکنم روح و روانم بهم میریزه‌ عصبی میشم

بعد یبار داشتم میرفتم‌ خونه تو راه با یکی‌ هم مسیر بودم همش نگام میکرد اعصابم‌ خورد شده بود الکی‌ گوشیمو‌ گذاشتم در گوشم و داشتم مثلا با تلفن حرف میزدم همون موقع مامانم‌ زنگ زد ضایع شدمم بدجور‌رر‌😐🤣

یبار دیگم میخواستم از روی چندتا آجر که روی هم بودن رد شم لیز خورم‌ با ماتحت پخش زمین شدم بعد داد میزدم خدا لعنت  کنه اونیو‌ که اینا رو روهم چیده بود😑🤣🤣

تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش‌ دختر😉‌   رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیک‌های رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس‌ ششمی هستم و لطفاا‌ ازم نخواید‌ بگم کی‌ باردار‌ میشید یا کی‌ درسخون میشید اینا به خودتون‌ بستگی داره!!!😑
بزار نگم😂

بگو بخندیم دلمون شاد شه

تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش‌ دختر😉‌   رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیک‌های رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس‌ ششمی هستم و لطفاا‌ ازم نخواید‌ بگم کی‌ باردار‌ میشید یا کی‌ درسخون میشید اینا به خودتون‌ بستگی داره!!!😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بار پسری که دوسش داشتم داشت نگام میکرد با دختر خالم داشتم رد میشدم پام لیز خورد اگه دستمو نمیگرفت پخش زمین میشدم

از دستش اویزون شده بودم

اونم یکم خندید رفت🥲🚶‍♀️

فانوسم‌را‌دور‌انداخته‌ام‌دیگر‌دور‌دست‌هارا‌بهتر‌می‌بینم-!

یه بار داشتم جلو خودم البته با صدای نسبتا بلند به یه پسری حرف میزدم چون رفته بودیم شمال و اینا واحد کناری هتلی که ما گرفته بودیم بودن بعد گفتم چقدر صداشون بلنده و انگار بلندگو قورت دادن بعد یهو دیدم جلوم سبز شد داشت نگام میکرد پشمام ریخت و از خجالت صحنه رو ترک کردم😣😂

¡...𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒕, 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒂𝒔𝒊𝒆𝒓

رفتم سر کوچه گوجه بگیرم 

اون گوجه خوبا جلو بود گوجه نرما ته بود 

گفتم آقا همش و از عقب گذاشتی یکم از جلو بزار 

اونم گفت چشممممم 

هیچی دیگه گوجه گرفتم فقط،در رفتم 

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ♥️🩶 آخر ی شب این گریه هام سوی چشام و میبره 🥲🥲🥲🥲 من همونم که گفتم ی ف ااال میخری  گفتی ف ااال منو خدا گرفته ، مشتی ف ااال شما پول و جیب باباهاتونه من نامردیاش ......
ی بار پسری که دوسش داشتم داشت نگام میکرد با دختر خالم داشتم رد میشدم پام لیز خورد اگه دستمو نمیگرفت ...

اوه‌ چقدر بد🥲😂

حدودا چند سال پیش بود

مشهد رفته بودم با خانواده 😂یه جفت صندل خریدم ، تو فرودگاه پاره شد🤣🤣 پابرهنه رفتم داخل هوا پیما

یه شلوار نباتی پوشیده بودم 🤣داخل مهمونی همون موقع عادت ماهانه شدم 😱😂خیلی وحشتناک بود

زیاد اهل سوتی نیستم ولی این به نظرم خیلی بد بود چند بار هم اینجا گفته بودم

داشتم با بطری آب میخوردم دوستم گفت چقدر آب میخوری گفتم آب تو که نیست آب بابامه به تو چه؟

اونا زدن زیر خنده و من:😳

سروران عزیزی که فهمیدین موضوع رو من منظورم آب یخچال خونه ی بابام بودا😁