2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 37 پست
۲۵ام

پس تا اون موقع صبر کن. نهایتش یکی دو روز قبل بزن. احتمالا یه هفته ده روز دیگه سینه هات حساس و سنگین هم بشه 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنگین شدن سینه هام و حساس شدنشون. درد زیر شکم که میگیره ول میکنه. دردی شبیه به پریودی. خیلی معذرت می ...

علائمون  تقریبا شبیهه،منم سینه هام درد دارن ولی خیلی شدید نیست.قسمت بیرونیش به سمت زیر بغلم درد میکنه..خداکنه منم باشم..وسوسه شدم فردا صبح برم‌ بی بی بخرم

دیروز تولد شوهرم بود میخواستم امروز برم ازمایش سوپرایزش کنم ولی نشد ناراحت شد بنده خدا ولی چیزی نگ ...

الهی بگردمت غصه نخور این ماه صد در صد میشه...شما هم علائمی چیزی داشتی یا نه؟

علائمون  تقریبا شبیهه،منم سینه هام درد دارن ولی خیلی شدید نیست.قسمت بیرونیش به سمت زیر بغلم درد ...

نزدیک پریته؟والا من صبح وسوسه شده بودم برم بخرم وای ب حال شما که نزدیک پریتونه😂

علائمون  تقریبا شبیهه،منم سینه هام درد دارن ولی خیلی شدید نیست.قسمت بیرونیش به سمت زیر بغلم درد ...

فقط با ادرار اول صبح انجام بده چون غلیظ تره 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
الهی بگردمت غصه نخور این ماه صد در صد میشه...شما هم علائمی چیزی داشتی یا نه؟

من دو ماه اقدام کردم نگرفت 

بعد ایندفعه رفتم دکتر کلومیفن بهم داد بعد رفتم سونو واژینال یدونه فولیکول داشتم دکتر بهم دوتا امپول داد گف ۳شب مرتب نزدیکی داشته باش

داشتم ولی نشد

دیگه توکل بر خدا

شاید چون همه امیدم به این امپول بود اینجوری شد فک میکردم با این امپول ایندفعه سریع باردار میشم نمیدونستم خداهم باید بخاد

خدا حال همه رو خوب کنه..
من دو ماه اقدام کردم نگرفت  بعد ایندفعه رفتم دکتر کلومیفن بهم داد بعد رفتم سونو واژینال یدونه ...

منم ماه اولمه که اقدام کردم راستش خیلی استرس دارم نشه خیلیم آدم عجولیم خدا به داد برسه