2777
2789

علایمش چیه 

چجوری فهمیدین تنبلی دارید

درمانش چجوریه 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

اگه اضافه وزن داری ورزش و لاغری بهترین روشه

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه اضافه وزن داری ورزش و لاغری بهترین روشه

نه ندارم اصلا یکم شکمم بزرگ شده ک بخاطر کیستم و یبوستمه

راستع که کسایی که تنبلی دارن اکثرا بچه هاشون دختر میشن؟

نمیدونم 

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

نا منظمی پریدی رشد موهای زاید صورت و ریزش موی سر  و خارش کف سر البته من هیچ کدوم ازاین علائم رو نداشتم یه شب از خواب پریدم دل درد شدید و تهوع داشتم دکتر سونو نوشت تو سنو فهمیدم کیستم هم شش سانت بود

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
راستع که کسایی که تنبلی دارن اکثرا بچه هاشون دختر میشن؟

نه فکر نکنم این درست باشه خاله شوهرم داشت و بچش پسر شد

پریود نا منظم و وقتی هم پریود میشدم درد خیلی شدید، موهای زائد کلفت که البته من نداشتم. بی میلی به رابطه جنسی. چاقی

من وزنم رو اوردم پایین حدود ده کیلو، اصلاح سبک انجام دادم و دارو مصرف کردم البته مشکل من تنها تنبلی نبود هم کیست داشتم هم فیبرم هم ضخامت بالا هم تنبلی 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

نا منظمی پریدی رشد موهای زاید صورت و ریزش موی سر  و خارش کف سر البته من هیچ کدوم ازاین علائم رو ...

من یکم موهای چونم داره ضخیم میشه ریزش موهم ندارم خیلی از این دلدردای وحشتناک ک تا دلت بخاد دارم درحدی ک باید سرم بزنم و کسیت هم دارم