2777
2789
عنوان

عقد خواهرمه نمیخوام برم 😥💔

833 بازدید | 63 پست

چندشب پیش خواستگاری خواهرم بود بعد پدر دوماد گفت شرط ضمن عقد اینه که دخترتون چادر سرش باشه همیشه بعد برگشت گفت دوستندارم مثل خواهرش ینی من بی حجاب و بی بند و بار باشه بعد پدرم گفت اگه اینطوریه بیایید دوستانه خداحافظی کنیم... اونام ترسیدن و جمعش کردن اخر سر هم داماد معذرت خواهی کرد ولی من واقعا بهم برخورد الان دو روز دیگه بله برون خواهرمه اصلا دلم نیس برم حتی عقدش هم نمیخوام برم شوهرم میگه بگذر ولی من نمیتونم ببخشم خیلی دلم شکست... پدرم میگه به خاطر خواهرت بیا (اخه خواهرم دیوانه وااااار عاشق پسرس) اینقدر ناراحتم حتی نمیخوام نه بله برونش نه عقدش شرکت کنم... ولی دلم میخواد یجا برینم بهشون 😏اگه اون‌موقع چیزی نگفتم چون خواهرم قسمم داده بود... بنظرتون چکار کنم؟؟؟؟؟ شما بودید چکار میکردید؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر خواهرم میرفتم

آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود... در ظاهر روی پاهایم ایستاده‌ام. گاهی می‌خندم و گاهی گریه می‌کنم. ‏اما حقیقت این است که خسته هستم. ‏می‌خواهم فرار کنم. می‌خواهم بروم گم بشوم...

چه قدر گستاخ بودن...من میرفتم ولی با همون پوشش خودم

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

نمیرفتم 

از کی تاحالا پدر داماد شرط شروط می‌ذاره برای عروس ؟ 

خواهرت خیلی اشتباه می‌کنه خداکنه بعدا اذیت نشه 

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺