2777
2789

عزیزم🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

افرین به شما و پدرش که بهش یاد دادین احساساتش رو بروز بده انقدر قشنگ

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامان و بابا خیلی خیلی دوستون دارم به شرتیکِ باهم ده وا نکنیم❤️❤️❤️❤️🥺

شوهرت چیزی نگفت؟😃

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️

مشخصه به پدرش وابستگی داره درسته ؟ 😍👏

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

مامان و بابا خیلی خیلی دوستون دارم به شرتیکِ باهم ده وا نکنیم❤️❤️❤️❤️🥺

ایییییییی جونم، تو رو خدا جلو بچه ها از بحث های کوچیک هم خودداری کنید لطفا🥺🥺🥺

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

من از بحث دعوا خارج شدم بسکه عاشق نقاشی کودکم😅این هنرمند کوچولو توانایی به تصویر کشیدن داستان و پردازش ذهنیشو داره حتما پیگیرش باشید 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

دقیقا بچها خیلی میفهمن 

پریشب پسرممم خیلیییییی اذیت کرد خیلی شوهرم دیگه قاطی کرد زد ب پاش خیلی اروم که بسه دیگه

دیدم رفت تو اتاقش نقاشی کشید خودشو که باباش با دستش زد ب پاش اومد نشونم دادم گفتم چع قشنگ شد گفت دقت کن ب نقاشی گفت چیه مامان گفت دستای بابا نگاه کن دارم منو میزننن انقدرررر شوهرمو دعوا کردم که نگو

❤یه پسر دارم شاه نداره❤