2777
2789
عنوان

تقسیم ارث بچها بیاین نظر بدین

742 بازدید | 72 پست

سلام بچها، ما ۴تاخواهریم یه دونه برادر، همه دخترا ازدواج کردیم و برادرم هم ازدواج کرد و لی پارسال طلاق گرفت همسرش سازگاری نداشت، بگذریم 

میخاستم یه چیزی بگم نظرتون رو بدونم، بابای من سه طبقه بعلاوه یه مغازه داره، الان تصمیم گرفته تکلیف سهم هر بچه رو مشخص کنه ، از اونجایی که برادرم جوونه سنی نداره  الان هم واقعا اوضاع مالی بیداد میکنه وضعیت خرابه،منو مامانم و بابام با هم،هم نظر هستیم که بابا طبقه سوم رو بنام ما چهارتاخواهر کنه، یه طبقه و مغازه برای دادشمون و یه طبقه هم بمونه برای ایشالا صدسال زنده باشن خرج مراسم و مریضی و اینجور چیزها

بعد من از همه کوچیکترم ، منو خواهربزرگم حرفی نداریم هرچی بابامون بگه من حتی میگم دخترا سهم نگیرن که حداقل یه چیزی به برادرمون برسه بالاخره پسفردا میخاد صاحب خانواده بشه ولی دوتا دیگه از خواهرام یک دوم ارث شون رو کامل میخوان و کوتاه نمیان

منم میدونم خب بالاخره اونام حق شون رو میخان از لحاظ شرعی و قانونی اصلا حقشونه، ولی چی میشه انصاف داشته باشن دلشون به برادرشون بسوزه اخه اگه بابام پولدار بود باز یه چیزی، اگه دخترا بیایم هرکدوم یک دوم سهم ببریم که دیگه به داداشم چیزی نمی مونه اخه

حالا نظر شما چیه چکارکنیم ک هم اوم دوتا دختر راضی باشن هم حتما یه طبقه و یه مغازه بره داداشم بمونه؟ 

منم بودم راضی نمیشدم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم کوتاه نمیومدم'-'

بنظر من مغازه رو بده برادرت روش کار کنه 

حداقل شریکی تا درآمد داشته باشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

من مخالفم 

اولا که به نظرم ارث باید مساوی بین دختر و پسر تقسیم شه 

حالا تو قانون ایران پسر ۲ برابر ارث میبره ، اینکه یه چیز بیشتر از ۲ برابر بهش ارث برسه ، به نظر من اشتباهه

چند سال دیگه خود شما هم به خاطر این طرز فکر پشیمون میشید

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

شما فقط میتونی تو مال خودت بخشش کنی. مثلا بگو من مال خودمو کامل میدم به داداشم. ولی حق نداری بقیه رو مجبور به اینکار کنی. همین موضوع تو خانواده پدری منم باعث اختلاف شد. آقا هرکی اختیار مال خودشو داره

خواهراتون حق دارن همینطوریشم طبق عرف برادرتون دوبرابر اونا ارث میگیره چرا باید بیشتر بهش بدن خودشم باید برای زندگیش تلاش کنه میتونن مغازه رو بدن ایشون و بجاش سهمش از خونه کمتر باشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
منم بودم راضی نمیشدم

اخه چرا گناه داره داداشم، وقتی میبینم از صب تا شب کار میکنه ولی بازم هشتش گره نه هستش نمیشه تو این خراب مونده دگ پول جمع کرد و خونه خرید چرا سهمم رو نبخشم ... 

اون قسمت ک گفتی ی طبقه بمونه برا مامان بابام ...اونجا و موافقم بقیه رو نه 

ب عدالت بین همه تقسیم کنید ینی چی ی مغازه و ی خونه برا برادرتون حقش رو هرچقدر هست بدین (تجربه ثابت کرده باد آورده رو باد می‌بره بزارید یکم برادرتون هم برا زندگی تلاش کنه دوم یکاری نکنید آه خواهران پشت برادر و پدرتون بمونه )

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

نظر ما که مهم نیست . مهم اونه که بقیه خواهرا قلبا راضی باشن و اما از نظر قانونی پدر شما یا هر فرد دیگه تا وقتی که زنده هست میتونه توی تمام اموالش دخل و تصرف کنه ببخشه . بفروشه . یا بنام هرکسی که دوست داره منتقل کنه و هیچکس هیچ ایرادی نمیتونه بگیره چه از لحاظ شرعی چه از لحاظ قانونی

شما میتونی از حق خودت بگذری اما ربطی ب شما نداره ک واس ارث خواهرات تصمیم بگیری مرگ برای همه هست این وسط جوری رفتار نکن ک بد صدوبیست سالت دوراز جونت برات فحش بفرستن بگن تو باعث شدی...

در ضمن اون برادری هم ک سنگشو ب سینه میزنی فردا روزی ک زن بگیره باهمون پول شما نگاتونم نمیکنه دایه داغ تر از مادر نباشید بهتره شما انصاف داشته باشید و ب حق بقیه کاری نداشته باشید

تا زمانی که پدر تون در قید حیات هستن ، می تونن هر اقدامی نسبت به اموالش انجام بده . میتونه هر مقدار که بخواد به بچه ها بده . اصلا بحث ارث نیست . 

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.