سلام بچها، ما ۴تاخواهریم یه دونه برادر، همه دخترا ازدواج کردیم و برادرم هم ازدواج کرد و لی پارسال طلاق گرفت همسرش سازگاری نداشت، بگذریم
میخاستم یه چیزی بگم نظرتون رو بدونم، بابای من سه طبقه بعلاوه یه مغازه داره، الان تصمیم گرفته تکلیف سهم هر بچه رو مشخص کنه ، از اونجایی که برادرم جوونه سنی نداره الان هم واقعا اوضاع مالی بیداد میکنه وضعیت خرابه،منو مامانم و بابام با هم،هم نظر هستیم که بابا طبقه سوم رو بنام ما چهارتاخواهر کنه، یه طبقه و مغازه برای دادشمون و یه طبقه هم بمونه برای ایشالا صدسال زنده باشن خرج مراسم و مریضی و اینجور چیزها
بعد من از همه کوچیکترم ، منو خواهربزرگم حرفی نداریم هرچی بابامون بگه من حتی میگم دخترا سهم نگیرن که حداقل یه چیزی به برادرمون برسه بالاخره پسفردا میخاد صاحب خانواده بشه ولی دوتا دیگه از خواهرام یک دوم ارث شون رو کامل میخوان و کوتاه نمیان
منم میدونم خب بالاخره اونام حق شون رو میخان از لحاظ شرعی و قانونی اصلا حقشونه، ولی چی میشه انصاف داشته باشن دلشون به برادرشون بسوزه اخه اگه بابام پولدار بود باز یه چیزی، اگه دخترا بیایم هرکدوم یک دوم سهم ببریم که دیگه به داداشم چیزی نمی مونه اخه
حالا نظر شما چیه چکارکنیم ک هم اوم دوتا دختر راضی باشن هم حتما یه طبقه و یه مغازه بره داداشم بمونه؟