ptmrrx مدیر استارتر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 497 عنوان درس خوندن 161 بازدید | 19 پست من هر وقت میشینم درس بخونم حواسم پرت میشه و سریال نگا میکنم یه راهنکار بدید منه بدبخت درسمو بخونم مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت 1402/02/09 | 17:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31814 نخون راحت دیگه عذاب وجدانم نمیگیری من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
mhearthackerm عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 2672 کسی جواب داد لایکم کن نام کاربریم و .. رد گم کنیه، واقعی نیستن..!
_پارادوکس_ عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 3364 گوشیو کامل جمع کن و از دسترست خارج کنیه تایمی تو روز مشخص کن مثلا ۲ ساعتهمون موقعی که نمیخوای بخونی از گوشی استفاده کن واسه خوب کردن حال آدما حتما لازم نیست دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه.
dohkicutee عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 837 گوشیتو بده ب یکی و تو ی محیطی ن سر و صدا باشه و نه دسترسی ب فیلم داشته باشی ʙᴇ ᴛʜᴇ ɢᴀᴍᴇ ᴄʜᴀɴɢᴇʀ🌙🌿
momo_j عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 1783 آخ از کیدراماوای از سریالای کره که برا من زندگی نزاشتن و بهشون معتاد هم شدمهیچ راه حلی نداره اونا حق ندارن اینقد تند تند سریالای قشنگ بسازن که ما ببینیم زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم.....
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31814 آخ از کیدراما وای از سریالای کره که برا من زندگی نزاشتن و بهشون معتاد هم شدم هیچ راه حلی نداره اون ... حالا یه چنتا فیلم کمدی به من معرفی کن من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
ptmrrx مدیر استارتر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 497 آخ از کیدراما وای از سریالای کره که برا من زندگی نزاشتن و بهشون معتاد هم شدم هیچ راه حلی نداره اون ... ای وای توعم کیدراما امون نذاشته برات؟ ادم میگه بقران دیگ اینو ببینم درس میخونم ی دفعه پا میشی میبینی شب شده و خوابت میاد مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت
ptmrrx مدیر استارتر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 497 گوشیتو بسوزون. پول ندارم دوباره بگیرم مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت
رام_نشده عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 6008 آخ از کیدراما وای از سریالای کره که برا من زندگی نزاشتن و بهشون معتاد هم شدم هیچ راه حلی نداره اون ... تا جایی که یادمه هر وفت من کنکور داشتم هر چی فیلم خوب بود دادن بیرون بعد تابستون شد کویر شد اصلا 😐💔😂الان همچنان کنکوری میباشم 😂 ملکا هستم 💚
momo_j عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 1783 ای وای توعم کیدراما امون نذاشته برات؟ ادم میگه بقران دیگ اینو ببینم درس میخونم ی دفعه پا میشی میبینی ... آره دقیقامن از سال۹۹ تا الان چه زمان های طلایی رو بخاطر سریال دادن از دست ندادم و هنوز هم دارم ادامه میدمالانم که فصل سوم دکتر رمانتیک اومده چند روز دیگه فصل دوم افسانه روباه نه دم قراره بیاد و این داستان ادامه دارد... زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم.....