سلامچطورین مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 205 عنوان اونایی که رمان ترسناک دوست دارن بیان 124 بازدید | 14 پست درخاست دوستی بدین که درباره رمان ترسناک حرف بزنیم و به هم معرفی بکینیم 💗یادت باشه زندگی با خودکار نوشته میشه پس هیچوقت اشتباه نکن چون غلط گیر فقط روشو میپوشونه، پاکش نمیکنه💗 1402/02/09 | 17:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_starfire_ عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 22381 رمان ترسناک نمیدونم فقط فیلم ترسناک میشناسم🔪😂 انسانی فراتر از درک عمومی
سلامچطورین مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 205 یا پیام بدین من درخاست بدم 💗یادت باشه زندگی با خودکار نوشته میشه پس هیچوقت اشتباه نکن چون غلط گیر فقط روشو میپوشونه، پاکش نمیکنه💗
حضرت_پشمائیل عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1785 اتاق کاهگلی و جلد دومش جنگیری شیدا یعنی بخونی از سایه خودتم وحشت میکنی تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳
سلامچطورین مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 205 اتاق کاهگلی و جلد دومش جنگیری شیدا یعنی بخونی از سایه خودتم وحشت میکنی درخاست دوستی دادم بیا صحبت کنیم دربارش 💗یادت باشه زندگی با خودکار نوشته میشه پس هیچوقت اشتباه نکن چون غلط گیر فقط روشو میپوشونه، پاکش نمیکنه💗
zah______ra عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 6705 اتاق کاهگلی و جلد دومش جنگیری شیدا یعنی بخونی از سایه خودتم وحشت میکنی اینجوریام نبود حالاهیچکسان۱-۴ و پسران بدو محله ممنوعه جلد دومش ان دی ای رو خوندی؟محشرن مبتلا به سندروم سسدستی
سلامچطورین مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 205 اینجوریام نبود حالا هیچکسان۱-۴ و پسران بد و محله ممنوعه جلد دومش ان دی ای رو خوندی؟ محشرن توهم درخاست میدم حرف بزنیم باشه؟ 💗یادت باشه زندگی با خودکار نوشته میشه پس هیچوقت اشتباه نکن چون غلط گیر فقط روشو میپوشونه، پاکش نمیکنه💗
zah______ra عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 6705 توهم درخاست میدم حرف بزنیم باشه؟ باشه مبتلا به سندروم سسدستی
سلامچطورین مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 205 باشه دادم 💗یادت باشه زندگی با خودکار نوشته میشه پس هیچوقت اشتباه نکن چون غلط گیر فقط روشو میپوشونه، پاکش نمیکنه💗
سلامچطورین مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 205 راز خانه ی مخوف رو خوندید؟ عالیه 💗یادت باشه زندگی با خودکار نوشته میشه پس هیچوقت اشتباه نکن چون غلط گیر فقط روشو میپوشونه، پاکش نمیکنه💗
حضرت_پشمائیل عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1785 اینجوریام نبود حالا هیچکسان۱-۴ و پسران بد و محله ممنوعه جلد دومش ان دی ای رو خوندی؟ محشرن نه اینارو نخوندم هیچکسانو همه تعریف میکنن چون خیلی خیلی تاثیر بدی تو روحیم میزاره خیلی وقته رمان ترسناک نمیخونم تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳
سلامچطورین مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 205 نه اینارو نخوندم هیچکسانو همه تعریف میکنن چون خیلی خیلی تاثیر بدی تو روحیم میزاره خیلی وقته رمان ترس ... من رو روحیم تاثیر نمیزاره 💗یادت باشه زندگی با خودکار نوشته میشه پس هیچوقت اشتباه نکن چون غلط گیر فقط روشو میپوشونه، پاکش نمیکنه💗
حضرت_پشمائیل عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1785 من رو روحیم تاثیر نمیزاره نه من خیلی واهمه دارممثلا حموم رفتنی میترسم شبا نمیتونم پاشم اب بخورم یا دسشویی برم تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳
سلامچطورین مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 205 نه من خیلی واهمه دارممثلا حموم رفتنی میترسم شبا نمیتونم پاشم اب بخورم یا دسشویی برم من اینجوریم ولی کمتر اما هرکاری میکنم بازم دلم میخواد بخونم و اصلا نمیتونم دست از سرش بردارم فکر کنم ادرالین بدنم بالاس همش دنبال هیجانم کودک درونم بیش از حد فعاله😂 💗یادت باشه زندگی با خودکار نوشته میشه پس هیچوقت اشتباه نکن چون غلط گیر فقط روشو میپوشونه، پاکش نمیکنه💗
سلامچطورین مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 205 کسی دیگه نیس دوست بشیم حرف بزنیم 💗یادت باشه زندگی با خودکار نوشته میشه پس هیچوقت اشتباه نکن چون غلط گیر فقط روشو میپوشونه، پاکش نمیکنه💗