2777
2789

قبل بارداری ک ناخواسته بود وزن ۸۳ با قد ۱۶۵و سن ۲۱ داشتم و هفته دیگه ک سه ماه رو تموم میکنم شدم ۸۶ میترسم تااخر ب ۱۳۰ برسم و بعد زایمان نتونم کم کنم وعده های غذایی در همون حده اما دکتر آزمایش خونم ک دید گفت مشکوک ب تیروئید هستی و برای ۱۶ آزمایش مجدد نوشت ک چک بشه 

بچه ها بهم بگین من چیکار کنم و مشکل از کجاس

نگران نباش بعد از زایمان اب میشی 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو بارداری خیلی وزن اضافه کردم و پزشکم اصلا این موضوعو چک نکرد الان بعد از ۳ سال متوجه شدم که تیروئید کم کار دارم

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا   

نگران نباش عزیزم

ان شالله ک ویار نداشته باشی ولی اگر شردع بشه همون غذا نخوردنه وزنتو کم میکنه

دوم اینکه بعد از زایمانت برو دکتر رژیم غذایی بگیر

هیچ وقت ک اینجوری نمیمونی ک

بعدم فکر نکنم وزنت ب ۱۳۰ برسه 

دیگه خیلی بزرگش کردی‌نهایت بشی ۹۰

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
چیزای ناسالم نخور بستنی شکلات پیتزا همبرگر … شیرینی خامه ای و کلا هرچیزی که فقط چاق میکنه سودی هم ب ...

شیرینی جات رو قطع کردم 

هله هوله اصلا نمی‌خورم فقط لواشک چون ترشه 

شب برنج نمی‌خورم نوشابه هم اگ مراسم دعوت شم میخورم نمیدونم مشکل از کجاست

عکس میذارم لطفا ببینید برای دیشب ک رفتم خرید لباس بارداری

خواهرانه بگم من مثل چی وزنم بالا میرفت از حدود ۶۵ رسیدم به تقریبا ۱۱۰ اینا 

یکسرع آزمایش و اینا ولی الحمدلله خودم و بچه سالم بودیم 

بعد زایمانم که طبیعی هم بود خیلی سریع وزن کم کردم جوری که تقریبا سر یکسال از قبل بارداریم حدود ۱۰ کیلو لاغرتر بودم 

نترس بعدش شیر بدی خودکار جمع میشی 

زیاد وزن اضافه نکردی، شما که اضافه وزن داشتی باشد حدودا هفته‌ای ۲۰۰ ۳۰۰ گرم اضافه کنی که تو همین حدودا اضافه کردی. دکتر تغذیه برو برنامه غذایی بگیر که همین منوال ادامه پیدا کنه. نگران نباش عزیزم دیگه همه تو بارداری چاق میشن. بعدش نی‌نی اومد انقدر بدو بدو داری که کم میکنی.

نگران نباش عزیزم ان شالله ک ویار نداشته باشی ولی اگر شردع بشه همون غذا نخوردنه وزنتو کم میکنه دوم ...

اخه مشکل ابنه اصلا ویار و حالت تهوع تا الان ندارم فقط سوزش معده دارم 

آخه عزیز من الان ۸۶ کیلو ام در اواخر ماه سوم و بعد ینی تا ماه ۹ فقط ۴ کیلو اضافه میکنم؟

خواهرانه بگم من مثل چی وزنم بالا میرفت از حدود ۶۵ رسیدم به تقریبا ۱۱۰ اینا  یکسرع آزمایش و این ...

خداروشکر که خودتون و بچه هر دو سالم بودید 

ممنون عزیزم از راهنماییتون

اخه مشکل ابنه اصلا ویار و حالت تهوع تا الان ندارم فقط سوزش معده دارم  آخه عزیز من الان ۸۶ کیلو ...

عزیزم خورد و خوراکت رو رعایت کن و شیرینی جات بیسکوییت اینا اصلا نخور

نمیدونم چن کیلو میشی

ولی خب باید رعایت کنی

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
زیاد وزن اضافه نکردی، شما که اضافه وزن داشتی باشد حدودا هفته‌ای ۲۰۰ ۳۰۰ گرم اضافه کنی که تو همین حدو ...

واقعا ینی مشکل نداره عزیزم؟ خیلی نگرانم 

بنظرتون الان برم پیش دکتر تغذیه اشکال داره؟

هر کاری میکنم عکس آپلود نمیشه ک بفرستم