قبل بارداری ک ناخواسته بود وزن ۸۳ با قد ۱۶۵و سن ۲۱ داشتم و هفته دیگه ک سه ماه رو تموم میکنم شدم ۸۶ میترسم تااخر ب ۱۳۰ برسم و بعد زایمان نتونم کم کنم وعده های غذایی در همون حده اما دکتر آزمایش خونم ک دید گفت مشکوک ب تیروئید هستی و برای ۱۶ آزمایش مجدد نوشت ک چک بشه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیاد وزن اضافه نکردی، شما که اضافه وزن داشتی باشد حدودا هفتهای ۲۰۰ ۳۰۰ گرم اضافه کنی که تو همین حدودا اضافه کردی. دکتر تغذیه برو برنامه غذایی بگیر که همین منوال ادامه پیدا کنه. نگران نباش عزیزم دیگه همه تو بارداری چاق میشن. بعدش نینی اومد انقدر بدو بدو داری که کم میکنی.