2777
2789

شما بودید چیکار میکردید 

زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند  

عزیزدل از طراح دکوراسیون کمک بگیرید، نظرات سلیقه ای ممکنه برای منزلتون مناسب نباشن

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب رنگش که بستگی به دکور و رنگ لوازمت داره ولی هرچی میخری ازین پایه دارا نخر خیلی بده یه جوریه

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست

منم ایستاده دوس دارم بقیه میگن دیواری 

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..
کوووووو.بزار ببینم کدوم قشنگ ترن

الان عکسی ندارم تو بازار نگاه کردم عکس نگرفتم

زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند  
یا طوسی بگیر یا چوبی من سفید و مشکلی زیاد دیدم الان هیچ جذابیتی برام‌نداده مخصوصا سفید که رنگ دیوار ...

عکس مدلایی که مد نظرته و رنگ مبل و پرده هات رو بذار تا کمکت کنیم

ولی من کلا ساعت سیاه دوست ندارم

ساعت هایی که چوبی یا طرح چوبن قشنگ تره که

چوب بگیر سفید و مشکی چرا

چون مبل و گلمیز و میز تی‌وی مشکیه گفتم اینم مشکی بگیرم