2777
2789
عنوان

ممکنه من مامان شده باشم؟

291 بازدید | 44 پست

دوستان ممکنه ازمایش بتا بعد ۲ ماه گذشتن از رابطه منفی بشه دوبار؟ هردوبارش ۱.۵ شد 

بیبی هم منفی

داخل سونو هم بعد سه ماه گذشتن از رابطه چیزی نبود یعنی من بهش نگفتم اونم نگفت اندومتر هم 8 بود

ممکنه باردار باشم؟ 

حس میکنم شکمم بزرگ شده نبض داره و یه چیزی توش میپیچه

اقدام ۲۷ اذر بوده بعدشم دی و بهمن و اسفند و فروردین و اردیبهشت پریود شدم

دیگ میخای چی بشه باور کنی باردار نیسی؟

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

🤦🤦🤦🤦🤦🤦

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ میخای چی بشه باور کنی باردار نیسی؟

فکر کنم تاییدیه ما رو میخواد 

چندبار تاپیک زده همه گفتن نیستی ها بازم باور نمیکنه

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

خیر امکانش نیست، 😕

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

شوهرم اینجا نیست خرداد میاد 

بگو بریزه تو شیشه بفرسته واست🤣🤣🤣🤣💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
خیلی منتظرم خیلی

آخه عزیزم با این فکر و خیال خودتو داغون می‌کنی 

والا من تکون حس میکنم شکمم یکم چاق شده 

اون حرکت روده است به خاطر نفخ و استرس

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)