2777
2789

دوستان من ۲۶ سالمه تازه مهر ثبت نام کردم برای دیپلم متاهلم و یه بچه دارم و به فکر آوردن دومی هم هستم با این شرایط چه رشته ای برای دانشگاه و دیپلم به من پیشنهاد میکنین .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این شرایط بهت درس خوندن پیشنهاد نمیکنم برو به بچه هات برس

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
چرا من آرزوم درس خوندنه

عزیزم خیلی سخته با بچه داری . بچه داری خودش یه کار تمام وقته اینجوری به بچه هات سخت میگذره من یکی داشتم درس خوندم خیلی بهش سخت گذشت نمیتونستم بهش برسم سو تغذیه گرفت

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
اینا هم چهار سال دانشگاه طول می‌کشه رشته های خوبین اگه میخوای معلم بشی حداق هفت سال دیگه تمومی

نه اگه کاردانش بردارم تو دی امسال میتونم بدم پیام نور و یا علوم تربیتی یا روانشناسی بخونم به آزمون برسم اگه والدانو فشرده بردارم ۳ سال تموم میشه؟