2777
2789

ماهی هشت تومن که خدایی زیاده مگه چقدر در آمد داریم که هشت تومنش بره برا بچه ،من امسال باید پیش یک بره ولی هنوز اسمشو ننوشتم

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی هشت تومن که خدایی زیاده مگه چقدر در آمد داریم که هشت تومنش بره برا بچه ،من امسال باید پیش یک بر ...

عزیزم پیش ۱ یعنی ۵ ساله ها؟ پسر من الان ۴سالو ۴ماهشه.

مهر امسال پیش ۱میتونه بره؟ و اینکه پیش ۱ مدرسه ها دارن یا مهدکودکها؟ اصلا اطلاعات ندارم

ماهی هشت تومن که خدایی زیاده مگه چقدر در آمد داریم که هشت تومنش بره برا بچه ،من امسال باید پیش یک بر ...

ده تا پيش دبستاني زنگ زدم،غير دولتي،ميگن ماهي پنج تا هشت تومن،از ساعت هشت تا سه

ده تا پيش دبستاني زنگ زدم،غير دولتي،ميگن ماهي پنج تا هشت تومن،از ساعت هشت تا سه

چقدر ساعتش طولانیه بچه اذیت میشه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
عزیزم پیش ۱ یعنی ۵ ساله ها؟ پسر من الان ۴سالو ۴ماهشه. مهر امسال پیش ۱میتونه بره؟ و اینکه پیش ۱ مدرس ...

اره دختر منم چهار سال و نیمشه،امسال باید پیش یک بره بستگی داره بعضی مهد ها پیش هم دارن