2777
2789

خوردم زمین جلو یه پسری که رودربایستی داشتم 

دوستم وایساده بود میخندید☹️😂

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ضایعه یانه

ترم اول بودیم، کلی تقلب نوشته بودم تو برگه های کوچیک. سر جلسه مراقبمون مرد بود شک کرد اومد سمتم گفت اونا چیه فوری گذاشتم تو سوتینم، خندید روشو کرد اونور رفت

از جلسه هم که اومدیم بیرون کلی تقلب تو جورابام بود داشتم درمیاوردم یدفعه کل سالن رفت رو هوا. همه ملت دیدن و خندیدن😂

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

واسه من نیست ولی کلی خندیدم باهاش

حقوق می خوندن یکی از شاگردا که خانم محترمی بوده از استاد می پرسه که اگه کسی بزنه تو گوش ما و ما دستش رو گوز بگیریم مقصر کیه

می گفت تا اینو گفته کلاس رفته رو هوا بنده خدا از خجالت قرمز شده بود

می خواسته بگه گاز بگیریم😊

🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱یه صلوات واسه حاجتم میفرستی 😀پرنده ای غمگین در نیزار می خواند گویا چیزی را به یاد آورده که بهتر بود فراموش می کرد🕊 فَتَرَبَّصُوا إِنَّا مَعَكُم مُّتَرَبِّصُون 🌱   نتیجه انتظار شما خوشبختی ما خواهد بود ولی ما هم در انتظار بدبختی شما نشسته ایم🥀آیا اندوه می تواند مرا به روزی برگرداند که دستم به شاخه گلی که به سمت من دراز کرده بودی نمیرسید؟برای تو گل آورده بودم، به دنبال من اگر میایی همان اتوبوس همان ترمینال همان آقای راننده...کنار همان نیمکتی نشسته ام که پیدایم کردی.🌌❄روی زمین گام برمی‌داشت اما مسیری که می رفت از آسمان می گذشت...و به بهشت می رسید.🕊🕯اگه بهترین آدم باشی به نفع خودت بهترینی و اگه بدترین آدم باشی به خودت بدی کردی.🕊🌌من فرشته ای را دیدم که آواز کنان از میان خیال و رویا از بین تشویش و ترس می رفت سوی آسمانی سپید ...من فرشته ای را دیدم که در روشنایی در دستش بود...فرشته ای را دیدم که با من تفاوتی نداشت...فقط آرزوهایش بزرگتر بود میان یک جنگل بزرگ جایی که من بودم و یکتا خدایم و رویای تو در شبی که ماه سلطنت می کرد و زمین را جلا می داد با آن پرتوهای خورشید زاده اش و دیدم که فرشته کجا رفت...دست در دست تو چشم سوی خدا قدم به آسمان نهادم همانجایی که فرشته رفته بود...🌱آن کس که بدم گفت بدی سیرت اوست و آن کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همون برون تراود که در اوست😏

شداشتم پشت سر ی پسر سال بالایی که دماغشو عمل کرده حرف میزدم میگفتم چه معنی داره پسره برداشته عمل کرده شبیه میمون شده قبلا بهتر بود یکی هم پشت سرمون میومد اومد کنارم گفت این میمون عاشق دخترای رکه بعدم سرعت گرفت رفت ترم بعدم ازم خواستگاری کرد  منم جواب رد دادم ولی خدایی خیلی بد شد که شنید 

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜

یه روزتنهایی نشسته بودم یه پسره که چندوقت روم کراش داشت اومد روبروم سلام کردقرمزشد گفت میتونم باهات آشناشم

منم اعصابم خوردبود اون روز خیلی بدجوابشودادم،پیش دوستاش ضایع شدبعدپشیمون شدم

یه دختره تهرانی بود بنام طلا که نچسب و مغرور - و به دل هیچکس چه پسر چه دختر نمینشیت ، بعد یه پسره تهرانی پر متلک و شیطون بود که همه را مسخره میکرد ، بعد اون زمان_ یعنی سال ۹۱ فکر کنم- مثل حال این روزهای کشور_طلا و دلار مدام میکشید پایین- میکشید بالا ! بعد یه روزی از همون روزا در حالی که همه نشسته بودن - یهو این پسره از در اومد تو و از عمد گفت : «بچه ها امروز طلا کشیده پایین» که یهو همه نگاه ها رفت سمت همون دختره و کلاس منفجر شد !! بیچاره دختره که زرد شد و سرشو انداخت پایین،

بند کتونی دوستم رو به بهونه اینکه خراب شده بستم به صندلی استاد صداش کرد بره پاش با صندلی پخش کلاس شد:))))))

ترم اول بودم بعد استادرو تاحالا ندیده بودم اومدم تو دیدم هیشکی نیست سر جاش منم رفتم نشستم گفتم خر شانستون خودمم یکی از پشتم گفت خانم خرشانس بیرون

یکبارم دیگم برای یکی قهوه گرفتم تشکر کرد اومدم بگم قابل نداره گفتم تو قابل اینم نداری

یکبارم دیگم رو تخته طرح کشیدیم بعد استاد گفت این میمون کیه گفتم استاد خودتونید

زیاده ولی یادم نمیاد اها یبارم تو چایی یکیشون سوسک پلاستیکی انداختم زنه فهمید منم پارم کرد