2777
2789

ی سایتی ک توش مسائل و مشکلاات زناشویی به طور محترمانه بیان میشه چراا باید گزارش بزنید!!!

ی مشت بچه جمع شدن دوروهم جنبه این چیزارو ندارن...

یعنی فقط تو این نی نی سایت چیزای چرت و پرت مشکلی نداره و فقط مسائل زناشویی مشکل و عیبه!!!!

تاپیکوقبلیم بخاطر همین مسئله تعطیل شد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا نمیدونم چرا اینجوریه کلی سوال دارم اما مترسم بپرسم 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

اوناییرو گزارش میزنن ک کاربرش مرده و خودشو زن جازده ،

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

تاپیک قبلیم بخاطر ر.ابط.ع تو دوران عقد و قهر کردم شوهرم بود.. گزارش شد.. خب اخه برای چیی!! واقعا متاسفم براشون

بپرس .اونارو ول کن .والا یه تاپیکی بود صبح .من گفتم روزی دو بار اوکی ام و گرمم و اومدن که تو مردی بعد که فهمیدن خانومم فحش میدادن به فقط .فازشونو نمیفهمم