2777
2789

سلام دوستان، امروز اولین روز مهدکودک دختر 4 سالم بود،من خودم خونه دارم و فقط واسه این که بتونه با هم سناش بازی کنه و یه مقدار با محیط بیرون از خونه آشنا بشه گفتم هفته ای دو روز ببرمش مهد،امروز که رفتم مسئول مهد حتی اسم و فامیلم و نپرسید،شمارمم خودم گفتم بنویسه که بچه اذیت کرد زنگ بزنه وگرنه همونم نمینوشت،از طرفی یکی از مربیا هم خیلی داد میزد و یه شخصیت خشنی داشت،نمیدونم شاید من خیلی حساسم ولی حس کردم اصلا آدمای مسئولیت پذیری نیستن و دلم نمیخواد دیگه بفرستمش، از طرفیم میگم عیب نداره فقط 6 ساعت تو کل هفته میره بهتره سخت نگیرم، اینم بگم که جای دیگه ای نمیتونم بفرستمش چون فقط همینجا نزدیک خونمونه و شرایط این که هر روز ببرمش جای دور و باز بیارمش ندارم، بنظرتون بفرستمش بره؟ شما چنین شرایطی داشتین؟!! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باشم چنین جایی نمیبرمش. اینکه مشخصات کامل بگیرن حداقل کاره. ما آزمایش سلامت جسمانی داد، موادی که آلرژی دارن پرسید، اسم و مشخصات کسی یا کسانی که میان دنبال بچه یا ممکنه بیان و کلی جزییات دیگه. این معلوم نیست چجور جاییه

من باشم چنین جایی نمیبرمش. اینکه مشخصات کامل بگیرن حداقل کاره. ما آزمایش سلامت جسمانی داد، موادی که ...

اره منم چنین انتظاری داشتم فکرکردم الان فرم میده پر کنم🤦‍♀️