2777
2789

سلام خانما من میخوام طبیعی زایمان کنم میشه کسایی که تجربه کردین از میزان دردش بگین کلا تجربه تونو بگین واینکه چند هفته بچه تون دنیا اومد ممنونم 🌷

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ۵خرداد زایمان طبیعی دارم اصلا نمیترسم فقط به بعدش فکر میکنم که دخمل جونم و بغل میکنم 😍😍 یه ر ...

عزیزم انشالا به خیر وخوشی بچه تو بغل کنی منم یماه مونده بود همینجوری میگفتم الان که تو هفته ۳۸م خیلی استرس گرفتم و وحشتناک استخون اون قسمتم درد میکنه

میزان درد بستگی به بدن خودت داره. بعضیا دردشون خیلی کمه.

آره شنیدم اینو مادر خودم اصلا درد نداشته اما خواهرم خیلی اذیت شد البته خواهرم کلا۳ ساعت طول کشید ۵ رفت زایشگاه ۸ بچه ش دنیا اومد

عزیزم انشالا به خیر وخوشی بچه تو بغل کنی منم یماه مونده بود همینجوری میگفتم الان که تو هفته ۳۸م خیلی ...

همچنین شما گلم😍من ک والا خیلی ذوقش و دارم 😄خداکنه راحت باشه

من بارداریم ک خیلی راحت بود یه بار تهوع نداشتم همه جا هم‌میرفتم دیروزم ۵ساعت سر جلسه امتحان آموزگاری نشسته بودم 😂اگ زایمانمم راحت باشه یه جین بچه میارم🤣

همچنین شما گلم😍من ک والا خیلی ذوقش و دارم 😄خداکنه راحت باشه من بارداریم ک خیلی راحت بود یه بار ته ...

منم خداروشکر راحت بودم اما تصمیم دارم تا۱۵ سال دیگه خودمو اذیت نکنم پسرم که به امید خدا بزرگ شد یه دختر میارم🥰

منم خداروشکر راحت بودم اما تصمیم دارم تا۱۵ سال دیگه خودمو اذیت نکنم پسرم که به امید خدا بزرگ شد یه د ...

ایشالله عزیزم خدا گل پسرتو حفظ کنه

باز من میگم پشت سر هم بیارم با هم بزرگ شن دخملم ۳سالش شد ایشالله یکی میارم اگ پسر باشه ک دیگ نمیارم با هم بزرگ میشن

آره شنیدم اینو مادر خودم اصلا درد نداشته اما خواهرم خیلی اذیت شد البته خواهرم کلا۳ ساعت طول کشید ۵ ر ...

خواهرتم عالی بوده. لگنش عالی بوده. سه ساعت خیلی خوبه. انشاالله خودتم راحت فارغ میشی

خواهرتم عالی بوده. لگنش عالی بوده. سه ساعت خیلی خوبه. انشاالله خودتم راحت فارغ میشی

ممنون عزیزم