2777
2789

مامانا من تو مرز سکته هستم 

یه پسر ۱۷ ماهه دارم که از بدو تولد داستان هاش شروع شد 

از یکماهگی دیگه شیر نخورد اوایل راه میبرم با آهنگ و اینا کوچولو کوچولو خورد تا پنج ماهگی اینطوری گذشت بماند که خیلی بالا میاورد هر وعده شیری حدودا ۱/۵ ساعت طول میکشید بعدش دیگه تو خواب میخوزد من اسیر بودم که سر ساعت بخوابونم شیر بدم تا ۷-۸ ماهگی بعد دیگه اصلا مک نزد مجبور شدم سرشیشه رو گشاد کنم تو خواب خودم شیشه رو فشار بدم بریزه تو دهنش اونم یکمشو قورت بده یکمم بریزه بیرون 

از همون ۶ ماهگی که غذا شروع کردم باغذا هم ارتباطش خوب نبود به بدبختی باهزار داستان تو روروئک گیرش مینداختم بهش غذا میخوروندم تا همین الانم همینه فقط میکس با سرگرمی همزمان اسباب بازی دستش باشه فیلم باشه شاید بتونم بزور قاشق رو ببرم تو دهنش با سرلاک خوری یه قاشق غذا تو دهنش خالی کنم 

اوایل فکر کردم واسه مک زدن مشکل داره بعذ دیدم نه آب رو راحت میخوره 

بعد فکر کردم شاید مشکل بلع و جویدن داره که اونم نداره 

اصلا به طرز عجیبی گرسنه نمیشه غذای انگشتی امتحان کردم نمبخوره غذاش اصلا تکراری نیست و هرروز تنوع میدم 

آزمایش هاش همش اوکی بوده 

بعد از یکسالگی مرتب مریض میشه یا سرماخوردگی یا اسهال یا عفونت روده یا حساسیت غذایی 

خودم شاغل بودم دانشجو بودم مجبور شدم بیخیال همش بشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگ پسر منه الان هم که ۹سالشه وزنش پایننه وقدش خوبه از تا غذا یکیش رو میخوره اونم از نصف کمتر رسما ...

واسه شیر خوردن هم مشکل داشتی؟ 

اخه به هرکی میگم از یکماهگی مشکل دارم باور نمیکنه میگه چطوری نوزاد شیر نخوره

عزیزم الهی خدا کمکت کنه 

توکل به خدا توسل کن به خانم حضرت زهرا ان شاالله درست میشه مادر نمونه عزیزم 

تو هیچی کم نداری فقط تحمل کن 

این حرفارو نزن

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مادرم فوت شده  خواهر ندارم  حتی یک لحظه استراحت ندارم  همش فکر میکنم یه بلایی سرخو ...

احتمال داره افسردگي بعد زايمان گرفتي اول خودتو درمان كن وگرنه سالها باهاش درگيري 

بچه خا همه همينن 

از يه سني به بعد زياد به غذا خوردنش نبايد توجه بشه وگرنه شرطي ميشه بدبخت ميشي

مادرم فوت شده  خواهر ندارم  حتی یک لحظه استراحت ندارم  همش فکر میکنم یه بلایی سرخو ...

منم مادرم فوت شده و خواهرام هم کمک نیستن فقط وفقط می تونم بهت بگم ب خودت برس ببین ویتامینای بدنت کم نباشه حتما برو باشگاه یا بیرون خونه ی تایمی برای خودت باش تا کمی روانت اروم بشه با بچه ی این مدلی فقط باید بسازی چاره دیگه نداره

سلام عزیزم

خدا قوت

داروی اشتها آور دادین؟

طب سنتی هم کاش می بردید.

یادمه یه پسر خارجی رو آورده بودن پیش دکتر خیراندیش

اون هم مشکل غذا خوردن داشت فکر کنم

با نسخه ی بارهنگ و عرق نعنا خوب شده بود انگار