2777
2789

یعنی مثبتهههه یا منفی؟

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چند روز گذشته 

هنوز یه هفته  به موعدم مونده

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
به نظر من منفی هاله خیلی ضعیف رو همه میندازن گلم باز اگه پریود نشدی مجدد تکرار کن

اخه من خطشو دارم میبینم واضح ولی تو عکس نمیوفته

چرا نمیزارین یه هفته از پریودیتون بگذره قشنگ نشون بده

خو استرس دارم ابجی چیکار کنم

هاله رو میبینم

خدا از دهنت بشنوه

بیین چجوری هاله میبینی انصافا ؟ 

نور گوشیمو ۲۰ بار کم و زیاد کردم ندیدم عزیزم استرس نگیر این منفیه ولی  فرصت بده خیلی زود زدی

بزار روز موعودت بزن حداقل 

زمان درست برای بی بی چک ۳ روز بعد تاخیره 

امیدت به خدا😘💋

خدایا دستمو بگیر….🖤
خو استرس دارم ابجی چیکار کنم

استرس چی میخوای داشته باشی فوقش نشد ماه بعد بعدم حامله شدی لابد برا تشکیل قلب چ میدونم جنسیت اینا میخوای عجله کنی مادر شدن سخته و نیاز ب صبر وحوصله داره