2777
2789
عنوان

خسته شدم از سرماخوردگی چیکار کنم؟

434 بازدید | 12 پست

از اول مهر که بچم رفته مدرسه ما پنج شش باری مریضی کشیدیم ی بچه کوچیکم دارم انقد مریض شده دیگه از  لاغری داره میشکنه هربار اومد جون بگیره سرماخوردگی کرونا....

الان دوباره از ساعت پنج و نیم بینی کوچیکم کیپ شده عطسه سرفه می‌کنه من چیکار کنم؟بقرآن دعواتون میکنم فقط ی راه بگین

من تجربه خودمو میگم

دختر من یمدت خیلی مریض میشد شربت تقویت سیستم ایمنی دادم بهش ایمیوسنس موثر بود.الانم قرص ویتانین سی جویدنی میدم روزانه سعی میکنم بهش بدم .نشدم هروقت یادم اومد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی گفتی، درکت می کنم..‌ خیلی مراقبش باش، بهش نچسبید، بوسش نکنین مریضین،به خصوص بچه مدرسه ای که داری..‌به نینی نچسبه.‌‌شربت تقویتی مناسب از دکتر بمرس بهش بده، الان قطره بینی براش بریز اذیت نشه.‌‌‌.

مثل من ، از اول مهر تا حالا دخترم ۱۰ بار بیشتر سرما خورده هی منتقل شده به من الانم از گلودرد نمیتونم بخابم ، فقط خدا خدا میکنم هر چی زودتر مدارس تموم شه هم دخترم از بس سرماخورده ضعیف و لاغر شده هم خودم

والا ما دکتر که رفتیم چه برا خودم چه دخترم میگفتن داروی خاصی نمیخاد باید دورش بگذره حتی پیش فوق تخصص رفتم گفت داروهای تقویت سیستم ایمنی نخورین منم بیشتر دمنوش عناب و آویشن ، شربت برم هگزین ، شربت آبلیمو عسل و جهارتخمه میدم به دخترم

والا ما دکتر که رفتیم چه برا خودم چه دخترم میگفتن داروی خاصی نمیخاد باید دورش بگذره حتی پیش فوق تخصص ...

ماهم میخوریم دمنوش آبلیمو عسل فایده نداره سوژه همه شدیم دیگه تو رومون هم میگن شما که همش مریضید

چرا زمان ما انقد زیاد مریض نمی‌شدیم؟دیگه واقعا عذاب برام

والا منم همینو میگم اصلا یه چیز عجیبیه 

حالا عجیبتر اینکه یه عده اصلا مبتلا نمیشن ، تو کلاس دخترم یه چند نفر همش پشت سر هم مریض میشن یه چند نفری هم اصلا مبتلا نشدن از اول سال 

ماهم میخوریم دمنوش آبلیمو عسل فایده نداره سوژه همه شدیم دیگه تو رومون هم میگن شما که همش مریضید

به ما هم میگن ، اونا بچه مدرسه ای دارن ؟ 

اگه ندارن که درک نمیکنن اوضاع ما رو