2777
2789
عنوان

خوشحالم که زایمان طبیعی نکردم

279 بازدید | 190 پست
من دو سال پیش سزارین کردم از زایمانمم راضی بودم هیچ مشکل خاصی برام پیش نیومد البته تا اخر هفته ۴۰ صبر کردم که طبیعی زایمان کنم که نشد یعنی دردم نگرفت.خواهرم یک هفتس زایمان طبیعی کرده پدرش دراومده.خییییییلی بخیه خورده تا مقعد.از درد اصلا نمیتونه بشینه.اولین بار که میخواست شکمش کار کنه ب خدا رسید از شدت درد.از بس ملین خورد و یبارم شیاف زد اسهال شد و کارش ب سرم کشید.هم خودش هم بچش مشکلات داشتن.هم سینش زخم شد و درد داشا هم شیرش خیلی دیرتر از من که سزارینی بودم اومد بچشم ادرار نمیکرد یا ادرارش نارنجی بودن از بس چند ساعت نشسته تو بیمارستان برای ازمایش بچه بخیه هاش عفونت کرده انتی بیوتیکای قوی میخوره.امشبم گفت بیا نگاه کن فکر کنم بخیه هام باز شده.‌‌.
اگه این زندگی باشه...اگه این سهمم از دنیاست،من از مردن هراسم نیست/ی حسی دارم این روزا،که گاهی با خودم میگم شاید مردم حواسم نیست
اگه خانومای موافق طبیعی دعوام نکنن منم میگم فقط سزارین واسه من که خیلی خوب و عالی بود

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بافت بدنش طوری بوده که خود بخود پاره میشده ب خودم گفتم حکمت اینکه من سزارینی شدم همین بود چون بافت بدنمون عین همه واقعا خدا رو شکر کردم
اگه این زندگی باشه...اگه این سهمم از دنیاست،من از مردن هراسم نیست/ی حسی دارم این روزا،که گاهی با خودم میگم شاید مردم حواسم نیست
خب مگه نمیگین سز ممنوع شده خخخخ همه مجبورا طبیعی باشن
خوشا به حال گیاهان که عاشق نورند و دست منبسط نور روی شانه آنهاست… ﺍﻯ ﺧﺪﺍ ﻣﺮﺍ ﺍﻳﻦ ﻋﺰّﺕ ﺑﺲ ﻛﻪ ﺑﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ ﻭ ﺍﻳﻦ ﻓﺨﺮم ﺑﺲ ﻛﻪ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭم ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻰ ﺗﻮ ﺁﻧﭽﻨﺎﻧﻰ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭم ﭘﺲ ﻣﺮﺍ ﺁﻧﺴﺎﻥ ﻛﻪ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻰ ﺑﮕﺮﺩﺍﻥ ...
آدم به آدم فرق داره بعضی خیلی راحت هستن ولی منم همش میترسیذم جزو دسته ای باشم که بد زایمان هستن و بعدش کلی دردسر دارن تو همین سایت خیلی ها رو دیدم بعد زایمان طبیعی کلی دردسر داشتن واقعا ظلم هست هم طبیعی زایمان کنی هم اینقدر دردسر بکشی پس همون سزارین بهتره تو ایران هنوز شرایط طبیعی نیست
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/
توت منظورم این بود که علاوه بر این دردا که مشکلات دیگم داشته.و اینکه دکتر گفته زیاد نشستی عفونت کرده