کیانااااا مدیر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 650 عنوان من بارداری دوومه تازه وارد هفته ۱۸ شدم واصلا چیزی حس نمیکنم نگرانم | مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 25 پست اصلا تکونی حس نمیکنم انگار هیچی تو شکمم نیس خیلی دلم شور میزنه همه میگن بارداری دوم زودتر حس میکنی اما چرا حس نمیکنم 1402/02/09 | 05:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیانااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 650 اصلا به این حرف های عامیانه دقت نکن، بارداری های یه خاتم تک تکش با بقیه فرق داره چه برسه یه خانم با ... مرررسی عزیزززم توکل بخدا ایشالا برای منم همینجوره ممنونم
کیانااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 650 جفت خلفي زودتر حس ميكني بعدم اينايي كه ميگن از ١٢ هفته متوجه شديم تحربه ندارن مثلا نفخ دارن فك ميكن ... بله درسته اینم هست
hamishegi456 عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 2110 مرررسی عزیزززم توکل بخدا ایشالا برای منم همینجوره ممنونم خواهش میکنم انشالله
ayne عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 287 ده هفته اوجشه ان شاالله دیگه رو به کم شدنه سه و نیم چار ماه تمومه خدا کنه زود خوب شم.شاید باورت نشه وزنم با ۷۰ بود حالا ۶۴ شدم
negar53 عضویت: 1395/01/31 تعداد پست: 2349 من ده هفتم فقط یکی بهم بگه این تهوع استفراغ ومعده درد لعنتی دیگه کی تموم میشه دیگه مردم 😭 بستگي داره عزيزم از ٨ تا ١٢ اوجشه ولي من بارداري قبليم تا روز اخر باالا اوردمالانم هفته ١٨ هستم يه كمي بهتر شدم اما خوب نشدم اصلااا
ayne عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 287 بستگي داره عزيزم از ٨ تا ١٢ اوجشه ولي من بارداري قبليم تا روز اخر باالا اوردم الانم هفته ١٨ هستم يه ... خودمم بارداری قبلیم تا خود اتاق عمل بالا میاوردم اما رو این یکی بدترم اصلا نمیتونم هیچی بخورم قرص میخورم خود قرصم بالا میارم
negar53 عضویت: 1395/01/31 تعداد پست: 2349 خودمم بارداری قبلیم تا خود اتاق عمل بالا میاوردم اما رو این یکی بدترم اصلا نمیتونم هیچی بخورم قرص می ... منم اين يكي بدترم ٤ ماهه فقط نون ماست شير پنير ميوه خوردم برنج كابوسه واسم حتي برنج خشك ببينم باالا ميارم يا بوي برنج😞
ayne عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 287 منم اين يكي بدترم ٤ ماهه فقط نون ماست شير پنير ميوه خوردم برنج كابوسه واسم حتي برنج خش ... وای منم از برنج ماکارونی اصلا همه چیز متنفرم همه چی بو میده حتی دستام
negar53 عضویت: 1395/01/31 تعداد پست: 2349 وای منم از برنج ماکارونی اصلا همه چیز متنفرم همه چی بو میده حتی دستام منم همينم عزيزم هرددفهه هم ميرم دكتر وزن كم كردمتازه ازمايشم غربالم ريسك داشت سلفري دادم خدا ميدونه چي گذشته بهم😭
ayne عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 287 منم همينم عزيزم هرددفهه هم ميرم دكتر وزن كم كردم تازه ازمايشم غربالم ريسك داشت سلفري دادم خدا ميدون ... خدا بدادمون برسه با این بارداری.بخدا ایقد به این زنایی که همرا من باردارن اما خوش خوشحال میگردن میخورن و از این دورانشون لذت میبرن غطبه میخورم که نگو
negar53 عضویت: 1395/01/31 تعداد پست: 2349 خدا بدادمون برسه با این بارداری.بخدا ایقد به این زنایی که همرا من باردارن اما خوش خوشحال میگرد ... خدا كنه فقط ني ني سالم باشه عزيزم اينا ميگذرهخدا ميدونه چه جوشي زدم من هنوزم اروم نيستم از استرس اصلا نميفهمم كي شبه كي روز