2777
2789

اصلا تکونی حس نمیکنم انگار هیچی تو شکمم نیس خیلی دلم شور میزنه همه میگن بارداری دوم زودتر حس میکنی اما چرا حس نمیکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگراني نداره كه عزيزم وقتي سونو رفتي و ….همه چيز مرتبه حالا دو هفنه ديرتر متوجه حركت بشي چه اشكال د ...

راستش چندروزی خیلی مهمان داشتم و رفت وامد دلم شور میزنه با کار کردنچیزی شده باشه ممکنه؟؟

نگرانی نداره ...بچه اولم سیزده هفته تکوناشو حس میکردم ماما بهم میگفت اشتباه میکنی گاز رودهاته....دومی رو بیس هفته حرکاتشو حس کردم...مطمان باش یه بچه آروم و خوش اخلاق تو شکمته

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون

اصلا به این حرف های عامیانه دقت نکن، بارداری های یه خاتم تک تکش با بقیه فرق داره چه برسه یه خانم با یه خانم دیگه، من هم شنیدم بچه دوم زودتر حس میشه هم شنیدم کسایی که میگفتن ما سر اولی سریع حس کردیم ولی سر دومی نه خیلی دیر،پس به خودت و بچه استرس راه نده،وقتی آزمایشات و سونو و شرایطت از نظر دکتر خوبه پس جای نگرانی نداره

من ده هفتم فقط یکی بهم بگه این تهوع استفراغ ومعده درد لعنتی دیگه کی تموم میشه دیگه مردم 😭

ده هفته اوجشه ان شاالله دیگه رو به کم شدنه سه و نیم چار ماه تمومه

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون
اه واقعا همه میگن بچه دوم زودمیفهمی و...جفتمم قدامی و بچه پسراما واقعاحس ندارم

جفت خلفي زودتر حس ميكني

بعدم اينايي كه ميگن از ١٢ هفته متوجه شديم تحربه ندارن مثلا نفخ دارن فك ميكنن تكون بچه هست