2777
2789
عنوان

نگران زندگی داداشمم

1010 بازدید | 71 پست

دیشب خونشون بودم شام خوردیم اصلا از خانومش تشکر هم نکرد بعدشم رفت تو اتاق خوابید نه کمکی کنه سفره ای پهن بشه نه کمکی کنه سفره ای جمع بشه هیچی هیچی 

نگرانم این پسر زندگیش از هم بپاشه با این کاراش میدونم که مادرم بد تربیتش کرده هیچی یادش نداده خب اونم تو زندگی پدرمادرم اینارو ندیده که یادبگیره ولی الان که خودش یه مرد بالغه خب بره یادبگیره بلد نبودن که نشد دلیل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خواهر شوهر عجیبی😂😂

والا من نگرانم خیلی بی احساسه و بی تفاوت نسبت به هممون همینجوریه ولی خب حالا خانوادش بودیم تهش مجبور بودیم تحمل کنیم ولی دیگه دختر مردم که مجبور نیست میترسم روزی برسه که سر همین رفتارا زن داداشام بزارتش بره اصلا حواسش به این جزییات نیست بارها هم بهش گوشزد کردم 

زنداداش من خیلی خوشگله و خوش اندام داداشم هم خیلی دوسش داره ولی زنداداشم خیانت فامیلی میکنه خیلی نگر ...

زنداداش منم خوشگله و خوش اندام از خونواده خیلی خوب و دختر پاک و نجیبیه بعضی وقتا فکرمیکنم اگه بزاره بره ما دیگه برای داداشم همچین موردی از کجا پیداکنیم ولی داداشم حالیش نیست میدونی اصلا این جزئیات جدی نمیگیره درحالیکه بهش گفتم زندگی متاهلی  همین جزئیاته مسیر طولانی هست و اگه حواست به جزییات نباشه هرچقدم پولدار هرچقدم همه چی تکمیل و موفق اون زندگی محکوم به شکسته