2777
2789
عنوان

واقعا حس میکنم عقده ای شدم دیگ

359 بازدید | 11 پست

تا چشمم و باز کردم دیدم شدم زن یه آدم یُبس و نچسب ک عصبیه د خیانت کار با وجود این با اون عقل ناقص ۱۵ سالم دوسش داشتم و دارم با وجود اینکه سنم کم بود براش یه بچه آوردم ک ۳سالشه ..توی این ۴ سال زندگی مشترک ب قدری من تشنه محبتم ک باورم نمیشه ..حتی فکر میکنم وگر یکی بهم بیاد بگه چقد خوبی چقد قشنگی یا بگه عزیزم سریع خر میشم ..حسرت یه حرف عاشقانه یه زنگ ی پیام ...خسته شدم واقعا 

چرا بایداینجوزی عقده ای بار بیام؟واقعا خندم میگیره ک حتی توقع خودم از شوهرم شده معظل اصلی زندگیم..ن‌مثل هم دوره های خودم رفتم کافه ن با دوستام کلاس گیتارو...من پاسوز کسی شدم ک ته ته‌محبتش اینه بگه برات میوه خریدم نون خریدم خدارو شکر کن ...متنفرم از زندگی ک بهم خیلی چیزا مدیونه..امشب کاش زلزله بیاد رو من و راحتم کنه..خدایا اگر‌میبینی شروع کن🚶‍♀️🌱

عززیزم😥😥😥چقد درکت کردم میفهمم چی میگی تقریبا مث خودتم واقعا خدا لعنت کنه مردای ک بلد نیسن ب زناشون محبت کنن

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی ی شغل واسه خودت دست و پا کنی اینطوری سرگرم میشی رابطه اجتماعیت بیشتر میشه ،با دوستات برو بیرون 

نزار چیزی تو دلت بمونه ،نزار دیر بشه

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
نمیتونی ی شغل واسه خودت دست و پا کنی اینطوری سرگرم میشی رابطه اجتماعیت بیشتر میشه ،با دوستات برو بیر ...

نمیزاره..شرایطش نیس یه مدت میرفتم‌حرف مامانش و اقوامش دیونم‌کرده بود ک بچشو ول کرده رفته سرکار

نمیزاره..شرایطش نیس یه مدت میرفتم‌حرف مامانش و اقوامش دیونم‌کرده بود ک بچشو ول کرده رفته سرکار

اووووووووووف از خدا میخام هوای دلتو داشته باشه 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩

عزیزم تاپیکتو خوندم شما واقعا از درون خیلی افسرده ای همه دلخوشی یه زن همینه که ازشوهرش محبت وتوجه ببینه که متاسفانه همسر شما اینجوری نیس...به نظرم دراین مورد باید از یه روانشناس خوب باید کمک بگیری چون تهش ممکنه با این چیزایی که نوشتی به خیانت ختم بشه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
عزیزم تاپیکتو خوندم شما واقعا از درون خیلی افسرده ای همه دلخوشی یه زن همینه که ازشوهرش محبت وتوجه بب ...

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی اره قصدم اینه این روزا برم حتما 

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی اره قصدم اینه این روزا برم حتما 

خواهش میکنم گلم فدای تو

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺

عزیزم ی سرچ کن راهاای ابراز علاقه مردان،روش هرکسی متفاوته ،ک خب میتونی با زبون و ...قلق شوهرتو بهتر میدونی بهش بگی ک. کلامی هم نیاز داری

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...