2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی بیداره بیاد حالم بده

298 بازدید | 38 پست

بچه ها حالم خیلی بده امشب خودمو ب خواب زدم و متوجه ببخشید خود ار*ض*ایی شوهرم شدم با این ی دفه دیگ هم فهمیده بودم و بهم قول داده بود دیگ نکنه ولی بازم امشب شاهدش بودم

خیلی حالم خرابه از این طرفم واسه بچم میترسم چیزیش بشه هفته 24امم ولی نمیتونم جلو خودمو بگیرم بدنم مث بید میلرزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی میزدی پس گردنش لذتش کامل میشد

🔴🔴 بچه هامن یک مغازه لباس فروشی دارم ک بنابدلایلی نمیتونم ادامه بدم😓 همه کاراموباتخفیف دارم ردمیکنم اگرکسی خواست این لینک گروهمه همه کاراموباتخفیف میدمhttps://eitaa.com/joinchat/1420821284C9e5a886dcb

خب شاید دلش خاسته نخاسته به تو اسیبی برسه خود ارضایب کزده

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

خب نذار انجامش بده خودت نیازشو برطرف کن

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

عزیزم همه آقایون همه همه همه اینکار میکنن. نمیتونن انجام ندن با خانوما فرق داره سیستم تو که متاهلی بهتر میدونی ناراحتی نداره یچیز عادیه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
عزیزم همه آقایون همه همه همه اینکار میکنن. نمیتونن انجام ندن با خانوما فرق داره سیستم تو که متاهلی ب ...

چرا بسط میدین به همه

واقعا همه ی مردا اینکارو میکنن؟؟!!!

برای ایشونم شاید بخاطر اینکه بارداره و شرایط نداره 

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️
شما مگه نیازشو برطرف نمیکنی؟

چرا بابا من اصن نمیزارم کارش ب این برسه م بهم بگه ه ر دفه از طریق های دیگ ب غیر از رابطه ارضاش میکنم

قبل از بارداری هم حالم هر جور ک بود جز پریودی رابطه داشتیم

چرا بسط میدین به همه واقعا همه ی مردا اینکارو میکنن؟؟!!! برای ایشونم شاید بخاطر اینکه بارداره و شر ...

قبل از بارداریم هم میکرده.. تو دوران عقد و مجردیشم میکرده

ولی من فک کردم دیگ نمیکنه