2777
2789
با کسی نیس ولی شاید تو همین چند ماه اینده با یکی اوکی شع ک فک نکنم. دلتنگی و خوشحالی و  ی سوال ...

حس ششمی هستی استارتر 

منم یه سوال بپرسم 

دوستم داره؟ 

بهم پیام میده؟؟؟ 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی لطفا جواب بده

هنرستانم میخام تغییر رشته بدم

حس ششمت میگه رشته ای که میرم توش موفق میشم یا نه؟ 

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
با کسی نیس ولی شاید تو همین چند ماه اینده با یکی اوکی شع ک فک نکنم. دلتنگی و خوشحالی و  ی سوال ...

حس ششمی؟ سوال منم جواب میدی من کی ازدواج میکنم😁

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
وای بیخیال یچیزی از خودش میپرونه باور میکنی اخه😑

😂

😂😂😂تو حالا چرا حرص شو میخوری اگ‌ دارم یچی ع خدم میپرونم سرت لاک خودت باشع ب بقیه کاری نداشته باش