hmli مدیر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 386 عنوان بیایید بگید رشتتون چیه | مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 85 پست رشتهاتون چیه و بگید سخته یا اسونن 1402/02/09 | 02:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hmli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 386 @hmli تورخدا فقط همینو بگو برات ۵ صلوات فرستادم با کسی نیس ولی شاید تو همین چند ماه اینده با یکی اوکی شع ک فک نکنم.دلتنگی و خوشحالی و ی سوال ادم خجالتی عیه،؟
کیک_دانمارکی عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 9695 با کسی نیس ولی شاید تو همین چند ماه اینده با یکی اوکی شع ک فک نکنم. دلتنگی و خوشحالی و ی سوال ... بله خجالتی هس بنظرت جرا نمیاد علاقشو بهم بگه راستی میدونه من بهش علاقه دارم؟؟ از نگاهام نفهمیده؟ میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
hmli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 386 بله خجالتی هس بنظرت جرا نمیاد علاقشو بهم بگه راستی میدونه من بهش علاقه دارم؟؟ از ... حدس زدم خجالتی باشه.یکی بخاطر غرور و خجالتی بودنشه و از ترس اینکه تو بهش حسی نداشته باشی چون اغلبا از نگاه هیچی نمیفهمن
کیک_دانمارکی عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 9695 حدس زدم خجالتی باشه. یکی بخاطر غرور و خجالتی بودنشه و از ترس اینکه تو بهش حسی نداشته باشی چون اغلبا ... وای من فکر کردم تا الان فهمیدهراستی حس میکنی ما بهم میرسیم؟؟؟ اگه اره کیراستی اون درباره چه فکر میکنه عاشق چی من شده؟فدات بشم خیلی باتو احساس راحتی کردم ببخشید انقدر سوال میکنم میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
hmli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 386 وای من فکر کردم تا الان فهمیده راستی حس میکنی ما بهم میرسیم؟؟؟ اگه اره کی راستی اون درباره چه فکر ... اره..طول نمیکشه تا چند ماه.اخلاقت و فیست ؛خدانکنه.خوشحالم تونستم جوابتو بدم بازم ببخشید اگه ندیدم پیاماتو
کیک_دانمارکی عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 9695 اره..طول نمیکشه تا چند ماه. اخلاقت و فیست ؛خدانکنه.خوشحالم تونستم جوابتو بدم بازم ببخشید اگه ندیدم ... مرسی گلم این چه حرفیه بالاخره شماهم سرتون شلوغه راستی میشه بهم بگی کی مبینمش؟؟ اون دلش واسم تنگ شده؟؟به خانوادش دربارم گفته؟ میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
vivizak عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 2092 دندونپزشکی سال اخرمه. اذیت شدنم بخاطر کلاسای طولانیه یک عدد دانشجوی دندون👩😚.که درپی آرزوهاشه.دندون های خودرا به من بسپارید😁👀
hmli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 386 مرسی گلم این چه حرفیه بالاخره شماهم سرتون شلوغه راستی میشه بهم بگی کی مبینمش؟؟ اون دلش ... تابستون.تنگ شده.خانوادش یچیزایی فهمیدن ولی ن کامل
کیک_دانمارکی عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 9695 تابستون. تنگ شده. خانوادش یچیزایی فهمیدن ولی ن کامل راضین از این وصلت؟؟ میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
hmli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 386 راضین از این وصلت؟؟ خب بنظرم چون کامل نمیدونن مخالف دارن
کیک_دانمارکی عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 9695 خب بنظرم چون کامل نمیدونن مخالف دارن بله درسته مرسی ببین چون اون همیشه منو تو محل کارش دیده بنظرت تا حالا همکاراش فهمیدن؟؟ میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
hmli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 386 بله درسته مرسی ببین چون اون همیشه منو تو محل کارش دیده بنظرت تا حالا همکاراش فهمیدن؟؟ اره خودشم تعریف کرده ازت پیششون
کیک_دانمارکی عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 9695 اره خودشم تعریف کرده ازت پیششون ووییی ابجی داره هیجانی میشه😂یعنی بنظرت وقتی من میرم اونجا اونا میفهمن؟؟به چند نفرشون گفته این لامصب؟؟؟،ببین یکی هست هروقت میرم یجوری نگاهم میکنه همیشه حس میکنم اون منو میشناسه و میدونه که دوستش به من علاقه داره بنظرت درسته؟ میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
کیک_دانمارکی عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 9695 ووییی ابجی داره هیجانی میشه😂 یعنی بنظرت وقتی من میرم اونجا اونا میفهمن؟؟ به چند نفرشون گفته این ل ... @hmli میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
کیک_دانمارکی عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 9695 ووییی ابجی داره هیجانی میشه😂 یعنی بنظرت وقتی من میرم اونجا اونا میفهمن؟؟ به چند نفرشون گفته این ل ... @hmli میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙