2777
2789
عنوان

شوهرم گفت ازت متنفرم ازت خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچی نگفتم‌ فقط با بغض نگاش کردم‌گفت اصلا دلم‌نمیخواد کلید بندازم‌بیام‌تو خونه منم‌گفتم‌نیا هیچک ...

میشه ی خواهش کنم با مهربونی رفتار کن باهش میدونم سخته خیلی سخته ولی نزار خودشو نابود کنه اگر نشد و سعیتو کردی با نشاور حرف زدی بعد برو اقدامات دیگه ولی ب نظرم اول مشاوره برو و با مهربونی کارتو جلوببر 

عزیزم همین مشروب اعتیاد اوره باعث بهم ریختن خلق و خو میشه مضطرب و عصبی میکنه طرف رو  اصلا اجاز ...

اصالا اجاره نداشت تو خونه بخوره فقط عروسی ها اجاره داشت بخوره چند سری اورد با شوهر ابجیم خوردن گفتم هیچی نگم دیرم خیلی پرو شده همه رو ریختم رفت 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

عزیزم تو دعوا هرکی یه چیزی میگه دیگه کنتور که نمیندازه مطمئن باش از ته دلش نگفته فقط احتمالا میدونسته آدم احساسی هستی اینو گفته که فروکش کنی بیخیال زنگ زدن به خانوادش بشی 

در مورد قضیه مشروب هم این راهش نیست درست بشینید در موردش صحبت کنید با دعوا چیزی حل نمیشه 

بحث با احمق ممنوع 🤚
برا مغز کوچیکت متاسفم  یه نفر دیگه مشروب میخوره بلا سر یه نفر دیگه بیاد؟ عجبا

والا من نمیدونم چجوری تحمل میکنن من ۱۹ سالمه دوستانم میخورم میرم پیششون بالا میارم تازه از اون خوبان میخرن گروناش

منم هیچی نگفتم‌ فقط با بغض نگاش کردم‌گفت اصلا دلم‌نمیخواد کلید بندازم‌بیام‌تو خونه منم‌گفتم‌نیا هیچک ...

ببین مردا همینن 

حین اعصبانیت همه چیو میگن .دلشونو خالی میکنن .

مناسفانه شوهر منم اینجوریه .هر موقع عصبی میشه .ی حرفایی میزنه ک میخوام همون لحظه بمیرم .آب شم برم تو زمین .

چون واقعا تحمل ندارم ک بگه من تورو نمیخواستم و همش زورکی بوده😭

میشه ی خواهش کنم با مهربونی رفتار کن باهش میدونم سخته خیلی سخته ولی نزار خودشو نابود کنه اگر نشد و س ...

شوهر من زیاد نمیخوره سالی یکی دو بار اونم مجالس فقط میخورد تازگیا پرو شده

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

خب اسی اخلاق شوهرتو خودت میشناسی دیگه

میتونی بفهمی از حرصش گفته یا از ته دلش.

اگه از دلش گفته باشه ببین چقدر بهش گیر میدی که بهت اینارو میگه یا از چشمش انداختی خودتو.

وقتی می بینی اخلاقش اینه زیاد بهش گیر نده

من فقط حدس زدم وگرنه خودت میشناسیش

عزیزم تو دعوا هرکی یه چیزی میگه دیگه کنتور که نمیندازه مطمئن باش از ته دلش نگفته فقط احتمالا میدونست ...

اینکه شوهرت نگاه کنه بهت چندین بار بگه ازت متنفرم بگه ازت خوشم نمیاد بگه برو طلاق بگیر ب نظرت میشه از ته دلش نباشه