امروز ۹ صبح پاشد تا ۱۱ و نیمرو مبل سرش تو اینستا کلیپ میدید پاشدم گفتیم بریم بیرون قرار شد بریم باغ خالم اینا ب ابجیام و بابام اینا نگ زد اونا گفتن نمیایم بعد رفتیم از خونه بابام آب برداریم بابام اینا و خواهرامگفتن مااممیایم اومدم ب شوهرم گفتم اویزون کرد خودم فهمیدم بعد خواهرم زنگزد گفت خرید کنید باهم حساب میکنیم اینم شروع کرد من خرید نمیکنم منبخرممیگن زیاده منکاری ندارم منمگفتم کی بهت گفتن زیاده کی گفتن تو بد خرید میکنی چرا چرت و پرت میگی سر اینبحثمون شد و قهر بودیم تو باغ اومدیم خونه
هستید بقیشو بگم؟؟
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم هیچی نگفتم فقط با بغض نگاش کردمگفت اصلا دلمنمیخواد کلید بندازمبیامتو خونه منمگفتمنیا هیچک ...
میشه ی خواهش کنم با مهربونی رفتار کن باهش میدونم سخته خیلی سخته ولی نزار خودشو نابود کنه اگر نشد و سعیتو کردی با نشاور حرف زدی بعد برو اقدامات دیگه ولی ب نظرم اول مشاوره برو و با مهربونی کارتو جلوببر
عزیزم همین مشروب اعتیاد اوره باعث بهم ریختن خلق و خو میشه مضطرب و عصبی میکنه طرف رو اصلا اجاز ...
اصالا اجاره نداشت تو خونه بخوره فقط عروسی ها اجاره داشت بخوره چند سری اورد با شوهر ابجیم خوردن گفتم هیچی نگم دیرم خیلی پرو شده همه رو ریختم رفت
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
عزیزم تو دعوا هرکی یه چیزی میگه دیگه کنتور که نمیندازه مطمئن باش از ته دلش نگفته فقط احتمالا میدونسته آدم احساسی هستی اینو گفته که فروکش کنی بیخیال زنگ زدن به خانوادش بشی
در مورد قضیه مشروب هم این راهش نیست درست بشینید در موردش صحبت کنید با دعوا چیزی حل نمیشه
میشه ی خواهش کنم با مهربونی رفتار کن باهش میدونم سخته خیلی سخته ولی نزار خودشو نابود کنه اگر نشد و س ...
شوهر من زیاد نمیخوره سالی یکی دو بار اونم مجالس فقط میخورد تازگیا پرو شده
عزیزم تو دعوا هرکی یه چیزی میگه دیگه کنتور که نمیندازه مطمئن باش از ته دلش نگفته فقط احتمالا میدونست ...
اینکه شوهرت نگاه کنه بهت چندین بار بگه ازت متنفرم بگه ازت خوشم نمیاد بگه برو طلاق بگیر ب نظرت میشه از ته دلش نباشه