2777
2789
عنوان

کیا خونشون رو از شهر بردن روستا اصلا بنظرتون کار درستیع

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خودم بچه روستام .اگه شده به مسکن مهر از شهر بگیر نرو روستا صاحب اول و آخر خونه روستا خودتی .ارزش افزوده نداره خونه هاش.یه ۵۰ متری از شهر بگیری بهتره.میدونم خسته شدی ولی بعداز مدتی که از روستا خسته بشی هیچ راه گریزی نیست چون خونت خریدار نداره

عزیزم عالیه از دستش ندید  منم تو روستام و پنج کیلومتر فاصله دارم با شهر راضیم  منت ...

ممنون ایشالا ترو خدا برام دعا کنید اگه خیره و بصلاحه معامله جور بشه اگرم نه یه خونه ی خوبی توی همین سهر گیرمون بیاد

جدا آخه پولم کمه وسایلم زیاده جام توی خونه ی کوچیک نمیشه گیر کردم

وسایلتو بذار خونه مادری مادرشوهری یا حتی بفروش ولی روستا نرو عزیزم.منم عاشق روستام حتی یه خونه باغم ساختم که ایکاش اینکارو نمی کردم .یه خونه کوچیک اطراف تهران دارم اون کلیییی سود کرده خونه باغ اما مفتم نمی‌برنش .حالا باغ چی؟ میری توش انگار رفتی بهشت .داداشم فعلا دلش سوخته میخواد ازم برش داره .یه زمین طلا هم دارم تو روستا که فقط دو کیلومتر تا شهر فاصله داره دوساله گذاشتم فروش مشتری اصلا و ابدا اگه هم بیاد مخوان مفت ببرن.حالا اون موقع که اون زمینو گرفتم میدادم یه آپارتمان وکالتی داغون الان کلییییی سود کرده بود.فقط یه عقلی کردم از ساختن زمین منصرف شدم از در جهنم هر وقت برگردی غنیمته.توام نکن با خودتو بچه هات .همون مردم روستا که میگی مهربونن هنوز همسایشون نشدی .فرهنگ مردم روستا از زمین تا آسمون با شهر فرق داره نه اینکه فرهنگشون پایین باشه نه محیط اینجوری اقتضا میکنه .