2777
2789
عنوان

بدویین بیایین خانما ببینید چی شده

166 بازدید | 11 پست

خانم ها امروز شوهرم ازسرکار که اومد گفتم یه جمعه ای خونه نموندی آخه کارش آزاده گفتم امروز نرو سره کار بریم بیرون دوست داشتم برم شاب دولعظیم این بنده خداازراه نرسیده بردمش ولی وقتی برگشتیم خونه یه اس ام اس بی حجابی واسمون اومدولی منم بی حجاب نبودم به خدا معمولی چون چادری هم نیستم و زیاد ولنگو بازم نیستم بعدش زنگ زدیم ۱۱۰

گفت برید اعتراض بزنید اگه نرید دفعه ی بعدی ماشینتون توقیف میشه 

منظورت شاه عبد العظیمه دیگه؟؟؟؟

هرچی میشنوید همونو مینویسید؟؟برات سوال پیش نمیاد چرا انقدر بی معنیه؟؟؟؟😐😐😐😐

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورت شاه عبد العظیمه دیگه؟؟؟؟ هرچی میشنوید همونو مینویسید؟؟برات سوال پیش نمیاد چرا انقدر بی معنیه ...

شاب= جوان

دولعظیم=این بزرگان

کلا یه شخص دیگه اس

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
منظورت شاه عبد العظیمه دیگه؟؟؟؟ هرچی میشنوید همونو مینویسید؟؟برات سوال پیش نمیاد چرا انقدر بی معنیه ...

بابا آره همونه که شما میگین گوشیم هنگ میکنه خیلی چیزا رو اشتباه تایپ میکنه

خواهشا هرچیزی رو تلفظ میکنید همونجوری ننویسید. 

شاب دولعظیم دیگه چیه؟ 

شاه عبدالعظیم!!! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزمزمه الان من نیومدم که غلط املایی ازم بگیرید  

بگو رفتیم بیرون،  دیگه چرا انقد طولش دادی؟ من منتظر دعوا و بدخلقی بودم.  میبینم میگی اسمس بد حجابی اومده🫤

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بگو رفتیم بیرون،  دیگه چرا انقد طولش دادی؟ من منتظر دعوا و بدخلقی یودم.  میبینم میگی اسمس ...

من از شما معدرت میخوام که اشتباه نوشتم واقعا ببخش 

عزیزم میگم گوشیم خرابه اشتباه تایپ میکنه چرا انقدر بحث میکنی

خوشت نئد جواب نده اینهمه مسخره بازی درآوردن واسه چیه