2777
2789

۳ ۴ سال اول ک سلامت باشه پدرشوهر پول نمیداد چ برسه بگه دستتون درد نکنه ۳ ۴ سالی ام هست شوهرم میگه بابا پول من بدین نصف نصف با دعوا و زور و دعوا و شر انداختن بعد مثلا میگم این ماه پول ریختن ب حساب پدره ۵ ماه بعد بزووور مصیبت پولمون میده کونشم کج میکنه تازه واسمون بعد امسال ب شوهرم گفتم دیگه نره شوهرمم گفته نمیام الان رفتم تووحیاط دیدمش مرتیکه قزمیت روشو میکنه سمت دیوار قوزمیت که مثلا حرف نزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همو گفتیم امسال نره اونم میمونه بیکار منم باردارم گیر کردیم اتاق درس کردن میخاد خرج دکتر و... 

شوهرت نميتونه كار جدا از باباش پيدا كنه؟

اگه نميتونه ديگه مجبوريد تحمل كنيد بعضي باباها حساب كار رو از پدر فرزندي جدا ميدونن

بعضياشون خسيس هستن بعضياشونم پسر خودشون ميشناسن ك اگه سخت نگيرن كار نميكنن 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
شوهرت نميتونه كار جدا از باباش پيدا كنه؟ اگه نميتونه ديگه مجبوريد تحمل كنيد بعضي باباها حساب كار رو ...

حالا  داریم میگردیم ببین این بحث خساست نیستا کل کارارو شوهرم میکنه کشاورزیه کار موقع فروش محصول باباش میاد چک میگیره پول میریزه حسابش مام منتظر ک پول بده نمیده ک نمیده ها

شراکت کلا چیز خیلی بدیه....

حالا بعضی از آدما فرق میکنند،اخلاقشون خوبه،وگرنه اصلابا کسی شریک نشید.

هم خونه هم کار از هم جدا کنید

حداقل احترام بین پدر فرزندی حفظ بشه،

حتما پیگیر شوهرت باش که جدابشه از پدرش 

کلا میگه مثلا ما نباید پول بخایم انگار ما خرج نداریم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
شراکت کلا چیز خیلی بدیه.... حالا بعضی از آدما فرق میکنند،اخلاقشون خوبه،وگرنه اصلابا کسی شریک نشید. ...

بخدا خلم کردن موقع پول دادن پدرش جونش در میره پول بده بعد الان رفتم خونشون داد هوار چرا نمیره فلان بیسار