2777
2789
عنوان

پسرم خیلی بدخوابه چیکارکنم

220 بازدید | 28 پست

رو پا که اصلا نمیخابه،فقط باید شیر بخوره بخوابه.کوچیکترین صدایی باشه خوابش نمیبره.به نور حساسه.نور زیاد باشه یا،کسی حرف بزنه نمیخوابه.تازه وقتیم میخابه کافیه با گوشی صحبت کنم سریع بلند میشه .نمیدونم چیکار کنم.بنظرتون ننو بگیرم؟یا مثلا تاب ننویی که زودتر بخوابه.اینجوری هم خودش اذیت میشه هم من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بنا به عادت بود از اول باید عادتش می دادی تو سر و صدا هم بخوابه

بچه منم بدخواب بود هنوزم که بزرگ شده بدخوابه 

ننو خوبه ولی خب بچه ت الان تقریبا برای ننو بزرگه یهو خودشو از توش نندازه بیرون

الان شاید چیزی که بهت کمک کنه

صدای صبط شده سشوار باشه، تو نت هست، از قبل خواب بچه ت بذاری گوشش به صداش عادت می کنه تا وقتی خوابش عمیق بشه هم روشن باشه صدای محیط باعث بیداریش نمیشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

از اول همینجوری بود چون نمایید منم مجبور میشدم مثلا لاپاروسکوپی کم کنم یا تلویزیونو خاموش کنم.هشت ما ...

خوب اشتباه کردید،ببخشید ها

ولی باید عادتش میدادی که تو هر شرایطی بخوابه 

اینجوری هم خودتون اذیت میشید هم بچه

الان هم میشه فقط کم کم سعی کنید که بتونه خوابش ببره تو روشنایی یا مثلا پیش خودتون

اگر بنا به عادت بود از اول باید عادتش می دادی تو سر و صدا هم بخوابه بچه منم بدخواب بود هنوزم که بزر ...

ممنون از راهنماییتون.اره از چهار ماهگی دیگه تو کریر هم نموند ،خودشو بیرون مینداخت