2777
2789
عنوان

بچم یکسالشه خیلی شیطونه

481 بازدید | 48 پست

همیشه بی قراره،،باباش ک خونه بدتر همش گریه میکنه بغلم کن 

میریم بیرون تو ماشین نهایت نیم ساعت آرومه بعدش نق و نق از بغل من میره بغل باباش از بغل باباش میاد بغل من 

مهمونی بریم همینطوره زود برمیگردیم

کسی بیاد خونمون همینطوره 

بخدا کلافه شدم آرامش ندارم دلم می‌خواد تک تک موهامو بکنم

یه چی هم ک میگم شوهرم گارد میگیره میگه بچه رو عصبی کردی توروخدا راهنمایی کنه کی بچش اینطوری بوده یا تو اطرافیانش دیده راهکار بدید 

یارب نظر تو برنگردد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم یکسالشه.

شیطونیهای خودشونو دارن.

این رفتارای بهونه گیری هم دقیقا بخاطر سنشون هست.

دکتر روانشناس کودک میگفت جهش رشدی دارن.

اگر باهاش کنار نیای یا دعوا و داد و بیداد کنی روز ب روز لجبازتر میشه.

باید باهاش مدارا کنی تا این دوره بگذره.پسر من از بس دندون میگیره داغون شدیم.

خدایا شکرت
پسره من اینطوری بود.واللن 29 ماهشه همچنان شیطونه.مهمونی نمیرم و اگه محبور باشم برم روانیم میکنه.تو خ ...

وای یا خدا

حالا دخترم مهمون زیاد ک بیاد خونمون یا جایی بریم مهمان زیادیاشه چیزی نمیگه ولی مثلا بریم خونه بابام اینا چون تعداد کمن دمارمو درمیاره

یارب نظر تو برنگردد

بچه منم همینطور بود یکسره گریه میکرد حتی  یادمه دوبار در یک روز بردمش دکتر هر بار هم دکتر میگف سالمه اول دکتر گفت تا ۴۰ روزگی گریه می‌کنه بعد گفت تا ۶ ماهگی آخر سر هم گفت خیالت راحت تا دوسالگی گریه می‌کنه واقعا هم همینطور شد. ولی الان مطالعه کردم خوندم بچه هایی که چشم آستیگمات دارن تو نوزادی خیلی بی‌قرارن چون تصاویر رو خوب نمی‌بینن عصبی میشن پسر من هم  ۶ سالگی فهمیدم چشمش آستیگماته

پسر منم یکسالشه. شیطونیهای خودشونو دارن. این رفتارای بهونه گیری هم دقیقا بخاطر سنشون هست. دکتر رو ...

درسته شیطونه ولی زیاد مشکل ندارم

مشکلم بهانه گیری هاشه،،گریه کردن های بی موقع ،،سینمو گاز میگیره موقع شیرخوردن جیغ زدن هاش فقط منتظرم شب بشه بخوابه😔

یارب نظر تو برنگردد