2777
2789
عنوان

خانما خونه دار بیاین کمک

141 بازدید | 11 پست

عصر فرشمون خونی شد من با اب سردو صابون رخت شویی اون تیکه رو شستم که خشک شه 

الان لکه خون مونده چیکار کنم 

تروخدا کمک کنید فرشو تازه خریدم جنسشم نخه

جوانه در حال رشد 🌱 ✨

شامپوفرش بایکم صابون رنده کن بکش با دستمال خشک کن اما ابدااااا وایتکس نزن هاا من زدم ب فنا دادم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شامپو فرشو یه در کوچیک وایتکس میره معمولا خودم لکه های فرشمو اینجوری از بین میبرم

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
اب چی؟ اب بزنم؟ 

ار دیگه یکم شامپو فروش با آب ولرم رو به گرم حل کن صابون رنده کن بزن ولی زود بزن لکش ماندگار نشه قشنگ بکش روفرشت

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
اب ولرم خراب نمیکنه؟؟؟ 

نه منم تجربه شو داشتم اولش با اب شستم رفت بعد اینکه کمی خشک شد دیدم باز خونیه انگار شامپوفرش کشیدم رفت لکش یه کاتالوگ داده بودن رو فرشا اینو نوشته بود واسه لک خون

شامپوفرش بایکم صابون رنده کن بکش با دستمال خشک کن اما ابدااااا وایتکس نزن هاا من زدم ب فنا دادم

واقعا؟؟من همیشه یه کوچولو وایتکس میزنم چیزی نشده فرشام ، اما استارتر ایشون درست میگن وایتکس نزن میترسم فرشتون خراب بشه

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
نه منم تجربه شو داشتم اولش با اب شستم رفت بعد اینکه کمی خشک شد دیدم باز خونیه انگار شامپوفرش کشیدم ر ...

بجای شامپو فرش میشه از چیز دیگه استفاده کرد 

الان نمیتونم برم بخرم 

جوانه در حال رشد 🌱 ✨
واقعا؟؟من همیشه یه کوچولو وایتکس میزنم چیزی نشده فرشام ، اما استارتر ایشون درست میگن وایتکس نزن میتر ...

ن واقعا خراب میکنه منم نمیدونستم زدم فرشم سفید بود اولش قشنگ برد لک هارو تمیزکرد بعد کچل کرد یک اون قسمت فرشمو  و الانم ی لک انداخته ک نمیره 

بجای شامپو فرش میشه از چیز دیگه استفاده کرد  الان نمیتونم برم بخرم

یه کمی ابو تایت ماشینی