قراره بینیم رو پیش ایشون عمل کنم ولی کلی استرس دارم مشاوره هم باهاشون داشتم امروز ولی از نگرانیم کم نمیشه دیروز هم از استرس قلبم درد گرفته بود میشه اونایی که پیش ایشون عمل بینی نیمه فانتزی متمایل به طبیعی داشتن نظر بدن شاید آروم شدم 😭.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ۴۰ روزه عمل کردم. روزی که رفتم مطب دکترر بیماراشو دیدم خیلی خوشحال بودم و مطمئن و هیچ استرسی نداشتم. عملمم خوب شده. ولی از من بشنو که اگر بینیت ایراد زیاد نداره عمل نکن. ریسک بزرگیه. و از دکترت مطمئن شو هر جوری ک شده. یه روز دیگه برو مطبش ک بیماراشو ببینی.عمل بینی صبوری زیاد میطلبه. اگر ادم صبوری نیستی و بینیت ایراد مشخص نداره این کارو نکن.
من ۴۰ روزه عمل کردم. روزی که رفتم مطب دکترر بیماراشو دیدم خیلی خوشحال بودم و مطمئن و هیچ استرسی نداش ...
نه من صبورم فقط نمیدونم این مورد رو هم طاقت میارم یا نه ولی بینیم هم عمل لازم داره تقریبا همه بهم گفتن عمل کنم یعنی از لحاظ ظاهری کاملا مشهوده ایرادات . این دکتر رو خیلی تعریف میکنن خیلیا که اومده بودن مشاوره از توی همین نی نی سایت تعریف این دکتر رو شنیده بودن
آره ولی قوز خیلی کوچیکه زیاد معلوم نیست مشکل بزرگی بینیمه که متناسب با صورت کوچولو و گردم نیست همه میگن همه چیت خوبه ولی بینیت افتضاحه خودم ۱۴ ساله میخوام عمل کنم انقدر که تو فکرشم