2777
2789

نگید که چرا تاپیک زدم

دلم دردو دل میخواست.هرکی یجوریه،یکی مثل خواهرم نمیخواد با کسی حرف بزنه،یکی مثل من،من نه دختر دارم که کنارش بغلش کنم،نه همسرم درکم میکنه،نه مامانم زندست،نه مادرشوهری دارم که مثل مادرم باشه...

گفتم شاید اینجا خودمو خالی کنم،انگار نه انگار که هفته پیش بابام برای پسرم کادو خریده بود که روزه گرفته😭دلم میخواد خودمو پیش یکی خالی کنم،پیشش زار بزنم بگم باباااااااااا 😔هیچ کسیو نداشتم به جز بابام،از هرکی که برای بابای مهربونم دعا کرد ممنونم

حالا با چه حالی برم مدرسه؟با چه حالی پیش بچه های مردم راحت درس بدم درحالی که از تو داغونم😭

چرا زندگی اینجوریه،چرا اینقدر به بابام وابسته شدم که اخر از دستش بدم💔چرا ادمای مهربون میرن؟

بابام خیلی دوست داشت عروسی،فارع التحصیلی پسرامو ببینه،ولی چرا این زندگی اینقدرر بی رحمه😭

من بابام که همیشه سالم بود رو میخوام.

حواستون به پدراتون باشه،ی روزی مثل من میشین که کسی باهاتون دردو دل کنه.

لطفا ارومم کنین،تروخدا😭

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سخته من ۹ ساله پدرمو ندارم هنوزم داغش انگار تازه چ روزایی رو ندید کنارم نبود تو شادی و غم هام چقد دلتنگشم واقعا 

روح همه اموات شاد قرین رحمت باشن

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

منم باهات هم دردم  من ۳۰ روزه بابامو ندیدم .

بابام آرزو داشت  ازدواج دختراشو ببینه 

ما سه تا خواهریم من بزرگم  دوتای دیگه مجردن 

بابام فقط ۵۷ سالش بود 

مهربون ،مظلوم ، مظلوم زندگی کرد و در اوج مظلومیت رفت .

الهم عجل الولیک الفرج

خدا به دلت آرامش بده

آنقدر داغ دلت سنگینه هیچی نمتونم بگم 

فقط میگم خدا بهت صبر بده 

انشالله روحشون شاد باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
منم باهات هم دردم  من ۳۰ روزه بابامو ندیدم . بابام آرزو داشت  ازدواج دختراشو ببینه&nbs ...

وای عین بابای من

۶۰ سالش بود فوت شد

همیشه تصور میکردم بابام داره با بچه ها بازی میکنه

اصلا فکرشو نمیکردم انقدر زود بره