2777
2789

برا من خیلی پیش اومده هنوز بچه نداشتم همسایه طبقه بالاییمون خیلی سر دخترش داد میزد البته من دقتم تو این مسائل پایینه شوهرم گفت نگاه سر بچه داد میزنه منم گفتم اره گناه داره بچه بعد گفت شاید دختر شوهرشه من بازم تایید کردم اون موقع من درکی از بچه داری و خستگی مادرش نداشتم الان من گاهی سر پسرم داد میزنم 

یه بارم پسرم تازه ب دنیا اومده بود داشتیم با شوهرم فیلم میدیدیم زنه تو فیلم ازدواج مجدد کرد و شوهرش بچشو اذیت میکرد من اونجا گفتم مادری ک بچه داره هیچوقت نباید ازدواج کنه بچش گناه داره ناپدری بیاد بالاسرش همونجا حس کردم یکی رد شد خندید (فقط حسم بود) شوهرم گفت همه ک مادر نیستن الان من یکساله با پسرم جدا زندگی میکنم هنوز کامل جدا نشدیم ولی شاید یه روزی منم ازدواج کردم هیچوقت منع کسیو نکنیم ک زمین گرده

شما هم بگید

پسرم همه دنیام 😘💋💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شده متاسفانه

یکیش همین داد زدن سر بچه ک همسایمون همش صداش میومد خونه ما.

خودم الان صدام میره خونه همسایه گاهی که پسرم توی درساش حرص میده و منم مثلا پریودم داد میزنم

یا مثلا تا قبل جاری شدنم خواهرامو قضاوت میکردم که شما حسودین همش از جاریتون بد میگین

الان خودم یه جاری موزماری دارم که واقعا حق میدم به خواهرام و جاریم حتی از جاری خواهرامم بدتره 

الهی به امید خودت...  

دوستان امکان داره یه حمد به نیت شفا برای پدرم که تو آی سی یو بستری هستن بخونید حال بابام اصلا خوب نیست😭😭😭

از همگی عذر میخوام  مجبور شدم پست بزارم

کاش میشد حصار تن را شکستن ، بریدن ، پر کشیدن

گفتم چطوره جاری و خواهرشوهرم با هم بچه دار شدن😐 خودمو جاریم به فاصله ۴ماه باردار شدیم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

دوستان امکان داره یه حمد به نیت شفا برای پدرم که تو آی سی یو بستری هستن بخونید حال بابام اصلا خوب نی ...

فرستادم

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑