2777
2789
عنوان

دخترای زرنگ جواب بدن 🥰✌️

270 بازدید | 18 پست

پسری که  قبلا باهاش بودی  کات  کردی  

ولی الان  حس میکنی باتو بیو و... چون هرچی میزاره اونم میزاره 

به نظرتون غرور داره  اس نمیده  یا چی

بخادت پیام میده عشق غرورنداره

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ باحاله حس عاشقی 

هوووف 

یادمه یبار قبل نامزدی که دوستم نبودیم

یع وضعیت وات غمگسن سیاهرشفسد گذاشتم که عشق و عاشقی دوروغه فلان 

همون روز یه وضعیت گذشاته بود از خودش هنگام رانندگی افکت سیاه سفید انداخته بود و سه اهنگم انداخته بود که ترکیه استانبولی بود 

که میگفت عشقم واقعیه و تا لحظه مرگم دوستت خواهم داشت🥺🥺🥺❤❤❤❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

😂 نهفقط اسکوله میخواد جلب توجه کنه

لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی می‌کنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕  اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،،  هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️                    خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱
بخادت پیام میده عشق غرورنداره

داره ولی باحالشو داره نامزدم با اینکه شمارومو داشت و باهم در ارتباط بودیم 

حتی درخواست دوستی نداده بود حتی نذاشته بود مامانش بگه میان خواستگاری 

زنگ زدن که برا مهمونی میایم بعدش شب با گل و شیرینی اومدن و خواستگاری کردن 

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
داره ولی باحالشو داره نامزدم با اینکه شمارومو داشت و باهم در ارتباط بودیم  حتی درخواست دوستی ن ...

میترسید اگه قبل اینکه حضوری بگن جواب رد بدم 

میترسید اگه قبل اینکه حضوری بگن جواب رد بدم 

خب اون غرور نیست اسمش میخاسته از راهش وارد بشه نیتش ازدواج بوده ن دوستی

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

خب اون غرور نیست اسمش میخاسته از راهش وارد بشه نیتش ازدواج بوده ن دوستی

خب میتونستن قبلا از اینکه بیان زنگ بزنن بگن میخوایم برا خواستگاری بیایم دیه 

نامزدم گف میترسیدم چون سنت کمه پشت تلفن بگن نه 

اون موقع اس که من میشکنم 

نامزدم و خودم بشدت مغروریم بشدت میگمااااا

ایشون هرچقد تلاش کرده بودن بفهمن دوسشون دارم یا نه متوجه نمیشن 

که اخرش چاره نداشته میان که هر طور شده راضی کنن

خب میتونستن قبلا از اینکه بیان زنگ بزنن بگن میخوایم برا خواستگاری بیایم دیه  نامزدم گف میترسید ...

پس ببین بازم مجبور شده غرور کنار بزاره 

بخاطر همین میگم دوست داشته باشه خودش آخرش نیاذ

پس ببین بازم مجبور شده غرور کنار بزاره  بخاطر همین میگم دوست داشته باشه خودش آخرش نیاذ

نمیدونم هرچی باسه من که حوشجالم 

کاربری دس دونفره برا دوستمم دعا کنین به عشقش برسه ممنون