2777
2789
عنوان

پدوفیلی

179 بازدید | 6 پست

چقد این پدوفیلیا زیاد شدن خواهرزادمو بردم پارک یلحظه ام از کنارش جم نخوردم حالا نمیخوام تعریف کنم ولی تروخدا مراقب بچهاتون باشید پارکی جایی میبریدشون نگاهتون بهش باشه(پدوفیلی:مریضای جنسی که به بچها کشش دارن)

باز خوبه شما بودی 

به خدا آدم میمونه ،ما چندتا همسایه جدید داریم ،ده شب بود داشتم کارامو میکردم بخوابم ،دیدم ۵،۶ تا بچه هنوز دارن تو کوچه بازی میکنن ،خوشبحال دل خجسته پدرومادرشون بخدا 

بعد میگن چرا فلان بلا سر بچه میاد

باز خوبه شما بودی  به خدا آدم میمونه ،ما چندتا همسایه جدید داریم ،ده شب بود داشتم کارامو میکرد ...

آره بخدا چیزی ام نمیشه گفت فقط بلدن بگن میخوام بچم از الان مستقل بشه از پس خودش بر بیاد بابا هرچیزی ام حدی داره اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بخدا چیزی ام نمیشه گفت فقط بلدن بگن میخوام بچم از الان مستقل بشه از پس خودش بر بیاد بابا هرچیزی ...

آره دقیقا انگار از شرایط بس خبرن ،یه بلایی سر بچه بیاد هر چی ام بزنی تو سرت درست نمیشه ،پسر عموی من تا ۱۶ سالگی سوپرمارکت حق نداشت بره خوشگلم هست ،والا جامعه نا امنه 

تا مردی شد واسه خودش ،تونست از حقش دفاع کنه ،تنها گذاشتن بره اینو اونور