2777
2789

مینویسم تا خالی شم.

عقایدم با همه حتی صمیمی ترین دوستم فرق داره. تازگیا فهمیدم کسی که دوسش دارم بخاطر فراموش کردن عشقش باهام بوده و دلیل کاتش هم ابن بوده ک اذیت نشم ولی من اذیت شدم حالم بد شد وقتی یهو رفت . 

بعدش فهمیدم رفیقام همه تو ظاهر باهام دوستن و اصلا مورد اعتمادشون نیست. همونجا فهمیدم ک بهم گفتن مثل خرابا لباس پوشیدم( چون شلوار قد نود داشتم و راه رفتنم ذاتا با نازه و دست خودم نیست) و همونجا ک صمیمی تریم دوستم دلش نمی‌خواست باهام بگرده و کلی هم توهین کرد. دلم نمیخواد باهاشون در ارتباط باشم . احساس تنهایی میکنم . دوماه بعد کنکور دارم میدونم قبول نمیشم چیزی نخوندم کل رویاهام دود میشه . معلوم میست عکس العمل بابام چیه.. حتی برای امتحانا هم آماده نیستم .اونم منی که نمرم از ۱۹ پایین نبود.

من خیلی تنهام خیلی 

وقتی با کسی حرف میزنم بهم ترحم میکنه یا نصیحتم میکنه . دوست صمیمیم قبلا یه بار بهم خیانت کرده. 

همیشه هم عاشق کسایی میشم ک منو نمی‌خوان یا نفر دومشونم.. 

اصلا نمیدونم اینی ک تو آینس کیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میتونم پیدا کنم؟

ببین عزیزم من نمیتونم بهت راه حلی یا چیز دیگه بگم چون جای تو نیستم . ببین نمی‌دونم مشکلاتت چقدره . یا چقدره سخته .اما ۱۰۰برابر این کشیدم خوب نصحیتت نمیکنم ها .

برو تایپک من رو نگاه کن 

خاهش میکنم کاری نکن🥲 پدر و مادرت داغون میشن

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

چرا دارید راهکار میدید یا بدتر ..‌‌...

نمی‌ترسید از عواقبش 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)