2777
2789
عنوان

راهنمایی آشپزی برای طول هفته

239 بازدید | 41 پست

خانوما من فقط جمعه ها وقت آشپزی دارم 😁 بعد تو طول هفته انقدر سرم شلوغ میشه یا خونه نیستم که اکثرا مجبوریم غذا آماده بگیریم یا نون و پنیر یا ماکارونی 🤦🏼‍♀️

نمیدونم چه غذاهایی میشه پخت که تو یخچال یا فریزر سالم بمونه 

ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏🏻 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی قیمه 

قورمه 

کنسرو کنی 

فقط همین ایده رو دارم 

یا مثلا لوبیا و اینارو بپزی بزاری(منظورم حبوبات)بزاری یخچال ک فوری بتونی بزاری آشی چیزی درست کنی 

دوست من برنج اب کشی هم میزاشت فریز دیگه نمیدونم خوب میشد یا ن😁

یا مواد مرغ شکم پر اماده کنی فریز کنی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مایع کتلت رو آماده کن بذار تو فریزر بعد دربیار آب که شد سرخش کن. البته بیشتر از یه هفته تو فریزر نگه ندار.

قرمه سبزی هم زیاد درست کن بذار فریزر تا یه هفته خراب نمیشه.

نخود لوبیا رو بپز بذار فریزر بعد میتونی سریه باهاش آش درست کنی.

فعلا اینا اومد تو ذهنم

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
ببین یه دستگاه سرخ کن و پلوپز و جیپیاس بگیر  هر غذایی سه سوته درست میشه راحت و زود

جیپیاس چیه؟

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

ناگت مرغ  درست کن آماده شو بزا فریز

سبزی بخر برا کوکو آماده کن بزا فریز روز قبل بزا یخچال آب  شه یخش کوکو درست کن

مرغارو تکه کن عین جوجه بزا فریز دربیار سرخ کن کنار پلو 

کباب درست کن چرخ کرده و پیاز ورز بده درست کن شکل فریزر دربیار مستطیل بزار فریز دربیار بزار تابه یخش آب شد روغن بریز سرخ کن

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

مثلا قرمه سبزی ،قیمه ب میزان دو برابر درست کن فیریز کن

یا آش جو درست کن فیریز کن

میرزا قاسمی

کشک بادمجون درست کن بزار فیریز وقتی خواستی گرمش کنی توش کشک بریز

یتیمچه درست کن 

سوپ درست کن

خورشت بلدرچین درست کن خیلی خوشمزست 

یا میتونی سمبوسه بپیچی اماده باشه فقط سرخش کنی

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power
ببین یه دستگاه سرخ کن و پلوپز و جیپیاس بگیر  هر غذایی سه سوته درست میشه راحت و زود

فعلا چون برای خرید ماشین باید پس انداز کنیم نمیتونم دستگاه جدید بخرم،  واقعا ام گرون شدن همشون 🤦🏼‍♀️ یدونه زودپز داریم که طرز استفاده اشو بلد نیستم 😕

زودپز برقی

چه جالب نشنیده بودم تاحالا اسمشو..

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من