2777
2789
عنوان

خانومای اشپز حرفه ای

88 بازدید | 17 پست

خانوما من امشب میرم خونه ی مادرشوهرم خودشون نیستن فقط همسرمو و پدرش هستن ی غذای نونی با مرغ یا گوشت چرخ شده بی زحمت بگین بپزم که خوشمزه باشههه برا اولین بار پدرهمسرم دست پختمو میخوره (ظهر مامانم قرمه سبزی براشون داد دیگه غذای برنجی و خورشت نمیخوان)

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیتزای مرغ یا گوشت چرخی 

ساندویچ گوشت چرخی یا ساندویچ مرغ 

گوشت چرخی

سیب زمینی ابپز رنده شده 

فلفل دلمه 

سبزی معطر 

ذرت اگه بود 

قاطی کن پنیر پیتزا هم بزن 

بزار لای خمیر و توی روغن سرخ کن 

مرغ و پخته کن 

با کره و زعفرون و زرشک سرخ کن 

ساندویچ کن با گوجه و خیارشور و کاهو

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

کتلت درست کن با گوجه و خیارشور 😍😋

بههه با نون ساندویچی😋 فقط بلد نیسم اگ حسشو داری میگی چی قاطی‌کنم باهم برا موادش؟

مرغ و پخته کن  با کره و زعفرون و زرشک سرخ کن  ساندویچ کن با گوجه و خیارشور و کاهو

مرسی عزیزم 💕 زرشک و خیارشور باهم جور در میان؟ 

بههه با نون ساندویچی😋 فقط بلد نیسم اگ حسشو داری میگی چی قاطی‌کنم باهم برا موادش؟

من برای ۳۰۰ گرم گوشت یه پیاز متوسط و یه سیب زمینی درشت . ریز رنده میکنم . تا حدودی آبشو میگیرم . 

نمک فلفل سیاه زردچوبه

تخم مرغ اصلا نمیزنم *

حسابی ورز میدم و ...

من برای ۳۰۰ گرم گوشت یه پیاز متوسط و یه سیب زمینی درشت . ریز رنده میکنم . تا حدودی آبشو میگیرم .&nbs ...

ممنون عزیزم 

وای من مامانم با تخم مرغ درست میکنه دوست ندارم اصلا