2777
2789

دکتر گفت غضروف گذاشتم همین طرف بیشتر

واسه همین دیرتر ورمش میره

از نمای رو بهرو بخاطر ورم یذره نامتقارن دیده میشه

نیم رخ خیلی خوبه

هنوز چسب بزنم دیگه خسته شدم یک ماهی هست ولش کردم

کسی تجربه ورم یک طرفه داره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر ۱۸ عمل میکنن؟ بعد میگم چطور مامان باباهاتون راضی کردین چی گفتین بهشون دقیقا به منم بگین😆

وای امشب میخام به بابام بگم مثل سگ استرس دارم مطمعنم مخالفت می‌کنه ولی مامانم راضیه 

۱۵ تومن زیاد هست چنتا دکتر میشناسم 

ولی مامانم میگه دیروز یه خانومه می‌گفته یه ماه پیش با ۵ ۶ تومن عمل کرده

وای امشب میخام به بابام بگم مثل سگ استرس دارم مطمعنم مخالفت می‌کنه ولی مامانم راضیه  ۱۵ تومن ز ...

عزیزم عمل داریم تا عمل دختر دایی من دوسال پیش 25تومن عمل کرد دخترخالم 14 دماغ دختر داییم خییلی ناز شدع اما دختر خالم خیلی دماغش زشت شده

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

وای امشب میخام به بابام بگم مثل سگ استرس دارم مطمعنم مخالفت می‌کنه ولی مامانم راضیه  ۱۵ تومن ز ...

دیروز خاله شوهرم پشت پلکش رو عمل کرده 12تومن بعد ذماغ ب این مهمی 5تومن😐

عزیزم عمل داریم تا عمل دختر دایی من دوسال پیش 25تومن عمل کرد دخترخالم 14 دماغ دختر داییم خییلی ...

اره بابا من بیشترین قیمت ک شنیدم ۶۰ تومن بوده ولیخب بازم بستگی به بینی و دکتر داره باید نمونه کارارو ببینی

اره بابا من بیشترین قیمت ک شنیدم ۶۰ تومن بوده ولیخب بازم بستگی به بینی و دکتر داره باید نمونه کارارو ...

اره ولی دیگ زیر 40 گوه میزنن تو قیافه ادم بعضیا دیدم سوراخای دماغشون قرینه نیس اصلا زشت

چی گفتی ب مامانت قبول کرد ، چطوری بحثو باز کردی😆

نازنین هستم از استان فارس 🍓