2777
2789
عنوان

بعد از پانکچر...

2309 بازدید | 8 پست

دیروز صبح برای انجام ivf پانکچر شدم. میخوام تجربه مو بنویسم شاید روزی کسی سرچ کنه و به کارش بیاد. اول یه سرم وصل کردن بهم پرسید به پنیسیلین حساسیت دارم که گفتم نه. بعد شروع کرد راجع به این که اهل کجام نظر دادن موهامو فر کرده بودم اون روز دیدم پرستارا می گن چه موهای قشنگی اومدم بگم مرسی دیگه چیزی نفهمیدم گمونم تا یک ساعت بعدش به هوش اومدم صدا دکترا رو شنیدم که دارن تو برگه تعداد تخمک هارو می نویسن گفتن ۶ تا تخمک گرفتیم ازش پرسیدم تموم شد؟ گفتن اره و کمکم کردن برم دستشویی بعدم یک ساعت باید میخوابیدم. حس عجیبی بود تا حالا بیهوش نشده بودم. درد خاصی نداشتم یه حالتی مث گرفتگی شکم تو روز دوم پریود..داروهام ۸تا امپول پروژسترون بود که از دیشب دارم میزنم دردش وحشتناکه

گفتن مواد پروتوئینی زیاد بخورم و یبوست نداشته باشم

باید روز دوشنبه ۱۱ اردیبهشت برم ببینم ازین ۶تا تخمک چقدرش جنین شده و اماده باشم برای انتقال... الان درد خاصی ندارم در حد گرفتگی شکم و ورم سینه نوکشم به شددت حساس شده... فقط جای امپول متورم و درد ناک شده به سختی می تونم بشینم و پاشم یا تو تخت تکون بخورم. امشب دومین امپولو باید بزنم نمی دونم چرا شیافشو ندادن... 

دارم ته دلم دعا می کنم این روزا زود بگذره انتقالمو انجام بدم و مثبت بشه واقعا خیلی خسته  و اذبت شدم تو این راه. اونم منی که مادر شدنو دوست نداشتم توی دورترین فکرامم یه روز تصور نمی کردم با پای خودم برم برای ivf... خدا خودش كمكم كنه اصلا حال روحی خوبی ندارم. خوش به حال کسایی که طبیعی و بی دردسر مادر شدن. 🥺🥺

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

به امید مادرشدنت عزیزم،راه پیش روی منم همینه

الهی عزیزم یادم اومد قبلا صحبت کردم باهات درمورد دکتر نقشینه.. ایشالا راه اسونی باشه برای شما و زود نتیجه بگیری. فقط قوی باش . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم یادم اومد قبلا صحبت کردم باهات درمورد دکتر نقشینه.. ایشالا راه اسونی باشه برای شما و زود ...

آره عزیزم،من آی یو آیم مثبت شد ولی خارج رحمی بود، حدود سه هفته ست سقط کردم ولی هنوز بتام بالاست،نمیدونم تا کی درگیر اینم و بعد دیگه کی بتونم مراجعه کنم،توی این روز عزیز براتون دعا میکنم عزیزم،بهشتی انجام دادین؟راضی بودین؟هم از دکتر و هم از مرکز؟

آره عزیزم،من آی یو آیم مثبت شد ولی خارج رحمی بود، حدود سه هفته ست سقط کردم ولی هنوز بتام بالاست،نمید ...

ای وای خیلی ناراحت شدم لوله هات که سالمن ایشالا... یه کم‌استراحت بده به بدنت از فکرش بیا بیرون. تا دوباره با انرژی ادامه بدی پروسه رو.

بله من توی بهشتی انجام دادم و واقعا راضی بودم دکتر نقشینه که خودش ماه  پرستارام همه با اخلاق و مهربون بودن از شانسمم خلوت بود اصلا اذیت نشدم. فقط این امپول پروژسترون به حدی دردش وحشتناکه که نشستم گریه می کنم حالا فردا میخوام برم مطبش بپرسم ببینم میشه شیافشو زد.

ای وای خیلی ناراحت شدم لوله هات که سالمن ایشالا... یه کم‌استراحت بده به بدنت از فکرش بیا بیرون. تا د ...

خب خداروشکر تا اینجا خوب پیش رفته برات،ان شاالله عزیزم مثبت بشی،نمیدونم والا لوله رو،گفت باید مجدد عکس بگیری،چقدرم بد بود این عکس،دوسال پیش گرفتم

خب خداروشکر تا اینجا خوب پیش رفته برات،ان شاالله عزیزم مثبت بشی،نمیدونم والا لوله رو،گفت باید مجدد ع ...

قربونت عزیزم. همچنین خودت گلم ایشالا هرچه زودتر با شیرینی مادر شدن تمام این روزا رو فراموش کنیم. موفق باشی😘

روحیتو ببر بالا خوشحال باش داری آماده اومدن یک کوچولوی ناز میشی انشالله جوابی که میخوای بگیری 🙌😍

مرسی عزیزم خیلی حس خوبی گرفتم🌹🌹