2777
2789
عنوان

گاف بزرگ حینه خرید طلا ! اشتراک تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 25 پست
یعنی بدون اینکه بری طلافروشی وزنش کنی خریدی ؟

من خودم سنگ محک دارم لازم بشه  خودم چک میکنم اینم کارش شرکتیه مطمن بود  از طرفی وزنش با فاکتور مطابقت داشت تو زرگری وزن کردیم

صاحب فاکتور و شماره حسابم و دراصل کسی هم که قرار گذاشته بودو چک کردیم مطابقت داشت این نکته های مهمیه برای خرید از شخص  خودم اشتباه کردم حینه واریز یه لحظه تمرکزمو از دست دادم بچه هام خیلی شلوغ میکردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدودا ۱۷ گرم

در کل حساب کردم ۱۳۰۰ شده سود یا اجرت یا هرچی که اسمشو بزارید درصورتیکه حداقل ۴ تومن احرتش بود اگر از مغازه دار میخریدم

من میگردم کلا بدون اجرت میدا میکنم منتها برا مراسمی مجبور شدم دنبال یه کار شبک باشم امیدوارم انگشترشم پیدا کنم 

به سلامتی😍😍 ساتنا و پایا خودمون به غیر شعبه چطور میتونیم انجام بدیم؟؟  فرق این دوتا ر ...

از طریق تلفن بانک  باید نراحعه کتید شعبه  اپلیکیشن بانک ن

مورد نظرتونو نصب کنید   چنتا رمز بهتون میدن از طریق اون

سقف ساتنا ۲۰ میلیون تومن هست ظرف ماکزیمم ۱۰ دقیقه واریز میشه

سقف پایا اشتباه نکنم ۲۰۰ میلیون گویا ممکنه تا ۲۴ ساعت هم طول میکشه به حساب بشینه تو نت نوشته در ساعت ۳ و ۱۱ صبح و ۷ عصر زمات نشست تو حسابع ولی دیروز که تعطیلی بود ساعت ۴ عصر بحساب فروشنده نشسته بود من ساعت ۱ واریز کرده بودم براش ینی ۳ ساعت بعد

برای مبالغ بیشتر از ۲۰۰ میلیون باید فاکتور یا قراردادو حضورا به بانک بدین مگر اینکه در روزهای متوالی واریز تا ۲۰۰ تومن انحام بدین

از طریق تلفن بانک  باید نراحعه کتید شعبه  اپلیکیشن بانک ن مورد نظرتونو نصب کنید   چن ...

ممنون ❤️❤️

فقط جمله اولت رو متوجه نشدم 

از طریق اپلیکیشن میشه؟ 

اخه من اپلیکشن چندتا بانک رو دیدم فقط انتقال معمولی داشتن 

گزینه ساتنا و پایا نداشتن