2777
2789

من باردارم با کلی ذوق برا نی نیم اسباب بازی خریدم الان اومده خونم بازش کرده داره به فناش میده

دعا کنین زودتر گورشونو گم کنن شهر خودشون دارم روانی میشم

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم چه بی اعصاب اشکالی نداره حالا بچه هست بازی میکنه مطمئن باش بچه خودت به سال نکشیده همش رومیشکنه خراب کردن اسباب بازی ها کار بچه هاس ، میخای اونا که شکستنی هستن رو جمع کن چندتا چیز ساده بده بازی کنه

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 

چندسالشه 

به نظرم خانواده یکم رو بچه هاشون باید نظارت کنن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
در اتاقو قفل میکردی . الانم بگیر بگو دوس دارم بچم خودش اولین نفر باشه باهاش بازی میکنه

زد بازش کرد

من تو آشپزخونه برای تدارک این اشغالا رفته بودن

سه وعده اس اومدن خوردن منم حامله ام مثل حمالم براشون 

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷
وای عزیزم چه بی اعصاب اشکالی نداره حالا بچه هست بازی میکنه مطمئن باش بچه خودت به سال نکشیده همش رومی ...

نوش جون بچم باشه

این پسره ی کثیف غذا میخوره دستاشو نمیخوره یکسره آب‌ دهنش اویزونه دستشویی رفتنی دمپایی نمیپوشه اومدن خونم خدا شاهده دیکه توان برام نمونده

چقدر من سر این موضوع حرص میخوردم تازه خوبه از شما مسافرن میرن ما ک نزدیک بودن و خونه ماهم طبقه بالا پدرشوهرم 😁کفری میشدم قبل دنیا اومدن پسرم با کل اسباب بازیاش بازی میکرد خیلیاشم برد یا شکست 

درکت میکنم برو ازش بگیر بذار توی اتاق در اتاقم قفل کن بگو ببخشید خراب میشه 

یه قومن همه طرفدار هم

از پس اخم و تخم ده نفر برنمی‌آمد به خدا