2777
2789
عنوان

رژیم

89 بازدید | 6 پست

دوستانی که تمایل دارند تو رژیم آب درمانی باشن به عنوان ی چالش جذاب که نع تنها مضر نیست بلکه مفیده اطلاع بدن من آی دی روبیکامو میزارم بهم پیام بدن براشون لینک ارسال بشه عضو گروه بشن تا کنار هم آب درمانی بگیریم هم کاهش وزن هم کاهش سایز هم پاکسازی بدن هم شفافیت صورت رو بتونیم تجربه کنیم ما فعلا ۴ نفر هستیم اگر کسی خواست تو این چالش تو این رژیم شرکت کنه ریپ بزنه بگه ( آیدی) من براش ارسال میکنم پیام بده بهم روبیکا عضو گپ بشه 

رژیم آب درمانی اینطوریه که فقط باید آب بخوری خیلی ضعف کردی مقداری عسل مخلوط میکنی با آبت میخوری این رژیم در روز ۱ کیلو کاهش میده و کمترین کاهشش ۵۰۰ گرمه من تجربش را دارم به مدت ۱۰ روز ۷ کیلو وزن کم کردم و صحیح و سالم هستم ( لطفا فقط خانم ها و دختر خانم ها میتونن عضو گپ ما که به اسم آب درمانی هست عضو بشن ) و اینک این رژیم ۴۰ روزس و ما دوره های ۱۰ روزه میگیریم بعد از هر ۱۰ روز یک روز آزاد و دوباره ۱۰ روز رژیم به همین روال ادامه میدیم تا ۴۰ روز 

یعنی فقط اب ؟برای بدن خیلی ضرر داره اینطور

نع عزیزم ضرر ک نداره هیج بلکه ی سری فواید هم داره من خودم به شخصه ۱۰ روز گرفتم ۷ کیلو کم کردم یکی از دوستان با همین رژیم خیلی لاغر شده الان هم سالمه سالمه فقط روزای اول زیادی ضعف داشتن عسل مصرف میکردن در صورتی ک ۴۰ روز کامل گرفتن ریزش مو اینت هیچی نداشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب تنها خیلی ضرر داره بدن خالی میکنه و ریزش مو هم میگیرن اگه تو دوره رژیم هم نگیرن بعدش حتمی حتی اگ ...

دوستانی ک اطرافم بودن گرفتن خیلی‌هاشون یک سالی گذشته از رژیم چاق ک نشدن هیچ ریز مو پیدا نکردن تازه از کلی فواید این رژیم استفاده کردن سموم بدنشون دفع شده لاغر شدن پوست صورتشون شفاف شده لک ها جوش ها از بین رفته و اینک پوستشون بعد از رژیم شل نشده افتادگی پیدا نکرده چیزی ک دیدم رو دارم میگم بدن شما مثل بدن خودم عزیزه پس حرف الکی نمیزنم هر کس دوس داره شرکت کنه بگه من آی دی بدم 

سلام من ایدی روبیکاتون دارم اما پیداتون نکردم لطفا درخواست دوستی قبول کنین تا بتونم تو روبیکا پیداتو ...

معذرت میخوام که دیر اومدم نی نی سایت درخواستتون قبول کردم