2777
2789
عنوان

پایه های لاغری بیایییید

301 بازدید | 48 پست

کیا پاین آب درمانی بگیریم فعلا ۱۰ روز اگ تونستیم به مدت ۴۰ روز ۱۰ روز ۱۰ روز میگیریم و بینش یک استراحت میکنیم یعنی هر ۱۰ روز ۱ روز آزاد این رژیم اینطوریه ک فقط باید آب و عسل بخوری و هیچ چیز دیگه ای مصرف نکنی من خودم ۱۰ روز گرفتم سالمه سالمم حالم خوبه اثرات مثبت این رژیم هم بهبود پوست صورتم کمتر شدن لک و جوشام و کم شدن افتادگی و شلی پوستم بعد از رژیم هام تازه کسانی ک میگن این رژیم مضره و هزار تا نصیحت دیگه من به شخصه تونستم از ۵۵ کیلو خودمو برسونم به ۴۸ کیلو و برای ادامه راهم همراه میخوام کسی هست بگیریم؟ من فکر میکردم سخته ولی تونستم حتی ورزش هم در حد پیاده روی ۱ ساعت گاهی بیشتر و حلقه بالای ۴۰ دقیقه انجام می‌دادم دو روز اول کمی سرگیجه داشتم ولی روز پنجم به بعد حالم اوکی بود انرژیم بالا رفته بود حالا کسی پایه هست برای شروع از فردا استارت بزنیم؟

باز شروع شد 

اینجا هرروز یکی داره پست بیاید لاغر شیم و فقط هوا بخوریم میذاره

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز شروع شد  اینجا هرروز یکی داره پست بیاید لاغر شیم و فقط هوا بخوریم میذاره

شاید خیلیاش الکی باشه ولی تجربشو دارم و سالمه سالمم نع تنها مضر نیست این آب درمانی بلکه کلی فواید داره